Μητσοτάκης στην Πάτρα: Η απάντηση στο tempo24.gr, η καταγγελία για παρέμβαση στη δικαιοσύνη, τα λεφτά για τους μετανάστες και η αφιέρωση στο ... βαρέλι! ΦΩΤΟ

"ΤΊ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ;"

«Τραγέλαφο» κσι "τσίρκο" χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως το μόνο που ενώνει ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ «είναι το πάθος τους και η αγάπη τους για τις καρέκλες της εξουσίας», στην ερώτηση του tempo24.gr για το αν μπορεί να υπάρξει νέος πολιτικός συσχετισμός με την κυβέρνηση και το ποτάμι ή άλλους ανεξάρτητους βουλευτές, βάσει δημόσιων δηλώσεων κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών. 

Στην ίδια απάντηση ο πρόεδρος της ΝΔ που παραχώρησε συνέντευξη τύπου στην Πάτρα, το απόγευμα της Τετάρτης, είπε ότι "ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος έχουν πάρει διαζύγιο από την κοινωνία, είναι ένας θίασος του παραλόγου» ενώ επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές «το συντομότερο δυνατό».

Είπε επίσης, ότι η μόνη πλειοψηφία μετά τις εκλογές θα είναι αυτή της Νέας Δημοκρατίας. Χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό "μεγάλο χορηγό της ακροδεξιάς".

«Γίνεται μια γραφική προσπάθεια να παρουσιάσουν εμένα ως ακροδεξιό ενώ κυβερνούν με την ακροδεξιά» και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι «συμπορεύτηκε με τη Χρυσή Αυγή για να ρίξει την προηγούμενη κυβέρνηση».

Ο αρχηγός της ΝΔ, προχώρησε και σε μια ακόμη επίθεση προς την κυβέρνηση από την Πάτρα, τονίζοντας ότι "η παρέμβαση στη λειτουργία της δικαιοσύνης είναι προκλητική", ενώ σε αναφορά του στο μεταναστευτικό, είπε: "Ακόμα δεν ξέρουμε που πήγαν τα λεφτά που πήρε ο κ. Τσίπρας για το μετανάστες. Να είστε σίγουροι ότι το ψάνουμε. Πάντως, σίγουρα δεν πήγαν για τον σκοπό που δόθηκαν". 

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο χώρο με τα μεγάλα βαρέλια που έχουν είναι αφιερωμένα σε μεγάλες και σπουδαίες προσωπικότητες της Ελλάδας και του εξωτερικού και θαύμασε τα υπέροχα γλυπτά πάνω στα βαρέλια. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή χαριτολογώντας είπε: "Εγώ τί θα πρέπει να κάνω για να αφιερώσετε και σε μένα ένα βαρέλι;", ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία του χώρου. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ