Η συγκλονιστική αφήγηση της γιαγιάς για τον βιασμό του 12χρονου από τον πατέρα του και τον σύντροφό του

Η υπόθεση του 12χρονου αγοριού, με νοητική υστέρηση, που κατήγγειλε ότι τον βίαζε ο πατέρας του μαζί με τον σύντροφό του στην Αργολίδα, είχε συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα, πριν από ένα χρόνο.
Σήμερα, η γιαγιά του παιδιού, μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, για την αδιανόητη φρίκη. Αποκάλυψε όσα της περιέγραψε το μικρό αγόρι και οδήγησαν στη σύλληψη και τελικά στην καταδίκη καταδίκη των δύο ανδρών, για τις αδιανόητες πράξεις…

“Ο μικρός μας είπε ότι ο σύντροφος του πατέρα του, του είχε δείξει τα γεννητικά του όργανα… Αυτό πρέπει να έγινε από τον Απρίλιο και μετά γιατί τότε, όταν μας μιλούσε ο μικρός στο τηλέφωνο μιλούσε μονολεκτικά και καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιδί. Τον Μάιο, το παιδί μου έλεγε: Γιαγιά πρέπει να έρθεις να με πάρεις. Και χαλάζι να ρίξει, πρέπει να έρθεις να με πάρεις. Πήγα να τον πάρω. Βγάλαμε αμέσως εισιτήρια για επιστροφή. Ο μικρός ήταν νευρικός μέσα στο πούλμαν. Μόλις φτάσαμε μου λέει, γιαγιά, μου έκαναν αυτό κι αυτό κι αυτό… Νομίζω ότι μπορεί να είχαν δώσει στο παιδί φάρμακα. Το ξυπνούσαν το βράδυ και έκαναν ότι έκαναν…»

Τα όσα είπε η γιαγιά του 12χρονου αγοριού, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δεν τα χωράει ανθρώπου νους…


«Ο πατέρας συμμετείχε στην πράξη και άγρια. Του έκλειναν και το στόμα. Αυτά μου τα αφηγήθηκε. Του είπα, ότι αυτά πρέπει να τα πούμε στην Αστυνομία. Είσαι έτοιμος; Μου λέει πάμε. Πήγαμε στη ΓΑΔΑ και από κει και πέρα πήραν το δρόμο τους τα πράγματα με τη δικαστική οδό».

Η ίδια είπε ότι μετά τα τρομακτικά και φρικτά πράγματα που πέρασε το παιδάκι, τίποτα δεν είναι πια το ίδιο. Αν και μέχρι σήμερα παρακολουθείται από ψυχίατρο, το μικρό αγόρι έχει πολλά προβλήματα.

“Έχει εφιάλτες, έχει κρίσεις. Το παιδί μου το έφεραν άρρωστο. Δεν είναι μόνο ότι κάνανε ότι κάνανε. Αρρώστησε το παιδί”...

 


Πηγή: TATIANA live

 

Διαβάστε επίσης