Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων Αλισσού! Χόρεψαν τα παιδιά! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

2Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Συνάντηση Παιδικών Χορευτικών Τμημάτων, που «γεννήθηκε» πέρσι με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων Αλισσού και της προέδρου του συλλόγου Αργυρώ Λοτσάρη. 
Πλέον, καθιερώνεται ως ένας θεσμός, που αγκαλιάζεται θερμά όχι μόνο από τα μικρά παιδιά που συμμετέχουν, αλλά και από τους γονείς και τους συλλόγους της δυτικής Αχαΐας.
«Είναι ένα γεγονός, που θα δίνει βήμα στους μικρούς χορευτές, να αναδείξουν τις γνώσεις και το ταλέντο τους στους χορούς της πατρίδας μας.
Η βραδιά, απέδειξε ότι το εγχείρημα μας και αυτή μας η πρωτοβουλία πέτυχε και πλέον η 3η συνάντηση παιδικών χορευτικών τμημάτων για το καλοκαίρι του ’19 μόνο σίγουρη μπορεί να θεωρηθεί», τονίζει η πρόεδρος του συλλόγου, μιλώντας στο dytikanea.gr. 
«Ευχή μας του χρόνου να ακολουθήσουν την κίνηση μας κι άλλοι σύλλογοι της περιοχής και να δημιουργηθεί ένα φεστιβάλ που θα διαρκέσει περισσότερες ημέρες και από το οποίο δεν θα λείψει ούτε ένα παιδικό χορευτικό. Ήδη έχουν γίνει από φέτος συζητήσεις mε κάποιους συλλόγους που έχουν αγκαλιάσει την ιδέα μας… και αν όλα πάνε καλά κάτι πολύ μεγάλο ετοιμάζεται για του χρόνου», αποκαλύπτει η κ. Λοτσάρη. 
Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλα τα παιδιά και τους γονείς που ανταποκρίθηκαν, επίσης τον αντιδήμαρχο Παιδείας Ξ. Μπαχρά ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση, τους τρεις συλλόγους του Αλισσού για τη βοήθειά τους στα οργανωτικά θέματα, την πρόεδρο της ΤΚ Άνω Αλισσού Ελ. Μπεζεριάνου και τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Σπύρο Τραχάνη που ήταν εκεί και τον π. Αλέξανδρο Λαθούρο.
ΕΣΚΑ και ενότητα πρόοδο για τη βοήθεια τους σε οργανωτικά θεματα
Στη 2η χορευτική συνάντηση, συμμετείχαν, οι σύλλογοι Γομοστού, Λουσικών, Απιδεώνας, Μετοχίου, Αλυκών, «Πείρου», Γονέων Αλισσού και το 21ο δημοτικό σχολείο Πατρών.  
Δείτε φωτογραφίες του Δ. Κολλιόπουλου:

Διαβάστε επίσης