"Επιδημία" οι πνιγμοί στην Ελλάδα - Έξι θάνατοι σε μια ημέρα σε παραλίες

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Διαστάσεις επιδημίας λαμβάνουν πλέον τα κρούσματα θανάτων - πνιγμών σε παραλίες της χώρας. Μόνο χθες, η μακάβρια λίστα των ανακοινώσεων του Λιμενικού Σώματος περιελάμβανε έξι περιπτώσεις, που στην πλειοψηφία τους αφορούσαν ηλικιωμένους.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, 62χρονη αλλοδαπή. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Χαλκούτσι Αττικής, 84χρονη. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «ΚΑΤ» Γενικό Νοσοκομείο Αττικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, επίσης χθες το πρωί, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αγίας Παρασκευής Αλεξανδρούπολης, 58χρονη αλλοδαπή. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, χθες το πρωί, από την παραλία Μαραθώνα Αττικής, 82χρονη. Στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από παραλία της Αλεξανδρούπολης, 74χρονη. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τέλος, ένας 79χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, χθες το μεσημέρι, από την πλαζ στο Αυλάκι Αττικής. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: flashnews.gr 

Διαβάστε επίσης