Ραχήλ Μακρή: «Οι γιατροί μου είχαν δώσει την επιλογή πως θα πρέπει να ρίξω το παιδί…» BINΤΕΟ

περιγράφει τις δυσκολίες της γέννησης του δεύτερου παιδιού της.

Σε μια ανατρεπτική συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη, η Ραχήλ Μακρή εκμυστηρεύτηκε γιατί έταξε το δεύτερο παιδί της στον Άγιο Εφραίμ, αλλά και το θαύμα που έζησε μικρή

«Στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου είχα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στην β επιπέδου την εξέταση, ότι υπήρχε ένα θέμα στο δεξί μέρος του εγκεφάλου του παιδιού, το οποίο ήταν απροσδιόριστο ιατρικά τι μπορεί να σημαίνει. Μου είχαν δώσει και την επιλογή ότι έπρεπε να ρίξω το παιδί. Ωστόσο, εγώ επέμενα, γιατί έχω βαθιά πίστη όπως γνωρίζεις στο Θεό και το τάξαμε στον Άγιο Εφραίμ με τον σύζυγο μου, που είναι και ο προστάτης άγιος του και είχα υποσχεθεί στον Άγιο ότι αν γεννηθεί γερό το παιδί μου θα του δώσω και το όνομα του.

Έχω ζήσει κι εγώ θαύμα στη ζωή μου. Όταν ήμουν κι εγώ μικρή, μου εμφανίστηκε η Αγία Παρασκευή και μου θεράπευσε το χέρι γιατί είχα ένα θέμα με το χέρι μου. Είχα ένα πρόβλημα που είχε ξεκινήσει να μου δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στο χέρι μου και δεν μπορούσε να θεραπευτεί. Με έταζε η θεία μου η συγχωρεμένη και ήμασταν σε εκκλησίες. Στον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής, μου βγήκε η Αγία Παρασκευή σε ηλικία 5 ετών και μου ζήτησε να της δώσω το χέρι και έτσι με θεράπευσε», ανέφερε η Ραχήλ Μακρή.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης