Πάτρα: Τη Δευτέρα η μελωδική βραδιά με γεύσεις από τη «Φλόγα»

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», Παράρτημα Πάτρας, ανακοίνωσε πως η εκδήλωση που είχε αναβληθεί λόγω κακών καιρικών θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 20.30στην καφετέρια Οικογένεια «Μυλωνάς» (πάρκο Αγίου Ανδρέα) λόγω καιρού.

Οπως αναφέρει ο Σύλλογος:
«Σας περιμένουμε να είστε δίπλα μας και αυτή τη φορά. Αλλωστε ο δυνατός κρίκος που μας συνδέει σε αυτή την αλυσίδα της συμπαράστασης και της ουσιαστικής προσφοράς είναι η αγάπη για τα παιδιά και ειδικότερα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.
Σε αυτή την αλυσίδα ανήκουν και οι χορηγοί μας στην προσφορά των οποίων στηρίζεται και η συγκεκριμένη διοργάνωση. Κι αυτοί είναι: το μαγειρείο «Φασόλοι», ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Πατρών & Προαστίων Ν. Αχαΐας, ο Σύλλογος Βιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ν. Αχαΐας «Ο Αγιος Παντελεήμων», Τρίγκας Νικόλαος, Βέρρας Γιώργος, το «Αχαϊκό Χωριάτικο», η οικογένεια Μυλωνάς, η οικογένεια Τίγκα με τη δωρεάν ηχητική υποστήριξη και ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών ο οποίος θα πλαισιώσει μουσικά τη βραδιά με το Μουσικό Σαραβαλάκι με τους: Νίκο Λέκκα στο πιάνο, Στάθη Μπαλάφα στη κιθάρα, Νίκο Μαργέλη και Δημήτρη Αργυρόπουλο στο Μπουζούκι, Νίκο Στόλλα στο πιάνο και 2 φωνητικές εκπλήξεις. Την επιμέλεια ήχου θα έχει ο Σπύρος Βέρρας».

Η τιμή πρόσκλησης είναι 10 ευρώ.