Πάτρα: Στα "μαύρα" πάλι η πόλη - Ο 24χρονος Ανδρέας Αντωνόπουλος "'έσβησε" σε θανατηφόρο τροχαίο - Σπαρακτικά μηνύματα - ΦΩΤΟ

λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι

Ο Άνδρεας Αντωνόπουλος έιναι ο 24χρονος που έχασε την ζωή του στο τροχαίο που συνέβη λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στην συμβολή των οδών Γλαύκου και Ευβοίας στην Πάτρα.

Πάτρα: Στο σημείο του θανατηφόρου στην Γλαύκου και Ευβοίας - Πώς έγινε η μοιραία σύγκρουση - Νεκρός ο 24χρονος Ανδρέας Αντωνόπουλος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ώρα ήταν 1 το μεσημέρι και ο 24χρονος δικυκλιστής κατέβαινε με το μηχανάκι του την οδό Γλαύκου με κατεύθυνση το λιμάνι της Πάτρας.

Στο ύψος της Ευβοίας εκινείτο στο αριστερό ρεύμα της καθόδου παράλληλα με μια νταλίκα την οποία προσπερνούσε πριν την διασταύρωση. Στο σημείο εκείνο σημειώθηκε η σφοδρή σύγκρουση. Ο οδηγός νταλίκας, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να είχε ανάψει φλας και εκείνη την ώρα έστριβε προς τα αριστερά με αποτέλεσμα το δίκυκλο να πέσει πάνω στο μεγάλο όχημα. Ο άτυχος νεαρός, έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα της οδού με το κεφάλι. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Αντωνόπουλο ετών 24 από την Πάτρα

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και αστυνομικοί ενώ για λίγη ώρα είχε διακοπεί η κυκλοφορία. 

Στην προσωπική του σελίδα στο facebook οι δικοί του άνθρωποι γράφουν σπαρακτικά μηνύματα

 

Διαβάστε επίσης