Συνεχίζονται οι εκδηλώσεων από την Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων

«Η Γιορτή της Δράσης μας»

Η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» προσκαλεί και φέτος να απολαύσoυμε την παρουσίαση των τμημάτων της σε ένα όμορφο διήμερο εκδηλώσεων με τον γενικό τίτλο «Η Γιορτή της Δράσης μας»!


Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής


- το Σάββατο 30 Ιουνίου & ώρα 21:00 θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί στο Καλοκαιρινό Latin Party, που θα γίνει στον όμορφο χώρο του “YACHTING HOUSE” (Δεσποτοπούλου 35, παραλία Βραχναιίκων). Τη βραδιά θα πλαισιώσουν τα μέλη των τμημάτων χορών Latin-Tango, που θα παρουσιάσουν χορογραφίες, υπό τις οδηγίες του δασκάλου τους κ. Διονύση Βαλή.


- την Κυριακή 1 Ιουλίου & ώρα 21:00 θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις με μία Βραδιά παραδοσιακών χορών, στο αίθριο του παλαιού Σταθμού ΟΣΕ Βραχναιίκων. Μικροί & μεγάλοι χορευτές θα βαδίσουν στα μονοπάτια της παράδοσης και θα μας ταξιδέψουν με τους χορούς τους από την Ήπειρο ως τα νησιά του Αιγαίου και από τα Επτάνησα έως τη Θράκη, με την επιμέλεια της κας. Βίκυς Πανουτσοπούλου.

 

- Την Κυριακή, στο ισόγειο του Σταθμού, θα λειτουργήσει παράλληλα Έκθεση Ζωγραφικής, με εικαστικές δημιουργίες των μαθητών της κας. Βίκυς Στάμου.

 

- Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις -

 

 

 

Διαβάστε επίσης