Στην Πάτρα αύριο Αχτσιόγλου και Κουτσούμπας

Στην Αχαΐκή Πρωτεύουσα θα βρεθεί αύριο Παρασκευή ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Έφη Αχτσιόγλου. 

Η κα. Αχτσιόγλου θα παραστεί σε εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 6 και 7 Ιουλίου, στο πλασίσιο του διαλόγου για την Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία και την Επιχειρηματικότητα.

Συγκεκριμένα στην έκθεση καλών πρακτικών από ΚΟΙΝΣΕΠ, στην «Αγορά Αργύρη» της Πάτρας, εκθέτες θα παρουσιάσουν τη δράση τους, ενώ σε συζητήσεις που θα οργανωθούν θα δοθούν απαντήσεις σχετικά με την λειτουργία των Κ.ΑΛ.Ο, τον τρόπο ίδρυσής τους κ.α.

Η πρώτη προσέγγιση - γνωριμία με το περιεχόμενο και τις προοπτικές της Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας, καθώς και τις δυνατότητες χρηματοδότησης συνεργατικών σχημάτων, έγινε την περασμένη Τετάρτη, κατά τη διάρκεια ανοικτής εκδήλωσης που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στις 11 το πρωί, στο «Καφέ- Γέφυρες», στην Πάτρα.

Την Πάτρα θα επισκεφθεί αύριο και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ στο Μόλο της Αγίου Νικολάου.

"Η ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και άνεργους της Πάτρας, όλης της Αχαΐας, τους νέους και τις νέες, τα φτωχά λαϊκά στρώματα να συμμετάσχουν μαζικά στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιούλη και ώρα 8μμ στο Μόλο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, με ομιλητή το Δημήτρη Κουτσούμπα Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η πολιτική συγκέντρωση είναι ενταγμένη στα πλαίσια του 27ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου που θα πραγματοποιηθεί 6,7 και 8 Ιούλη στην παραλία του Αλισσού, με σύνθημα «Ελα μαζί μας στον αγώνα ενάντια στο σύστημα που γεννά φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά», κόντρα στα σύννεφα του πολέμου που πυκνώνουν στην περιοχή μας, τους οξυμένους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και την κλιμακούμενη εμπλοκή της χώρας μας στα δολοφονικά ιμπεριαλιστικά σχέδια"

 

Διαβάστε επίσης