Η πριγκίπισσα του Μαρόκου κάνει και φέτος διακοπές στην Ηλεία – Έφτασε στον Άραξο – Συνοδεύεται από 20 οχήματα

Έφτασε σήμερα το απόγευμα στον Άραξο για να απολαύσει το καλοκαίρι της η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα. 

Προορισμός της η  περιοχή της Κυλλήνης η οποία αποτελεί μία από τις πρώτες της επιλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πριγκίπισσα ταξίδεψε από το Μαρόκο για τον Άραξο, όπου έφτασε με το βασιλικό τζετ περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας. Την γαλαζοαίματη συνοδεύουν 20 οχήματα, αναμεσά τους οι άνδρες της προσωπικής της φρουράς, υπηρέτες, μπατλερ, γυμναστές, μάγειροι και λοιπό προσωπικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι γνωστό πόσες ημέρες θα μείνει, ωστόσο συνήθως απολαμβάνει τις ομορφιές της περιοχής για τουλάχιστον ένα δεκαήμερο, κάνοντας βόλτες και εκδρομές.

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της πριγκίπισσας του Μαρόκου και η Ηλεία συγκεκριμένα, την οποία επισκέπτεται τα τρια τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, την πρώτη χρονιά που είχαν επισκεφθεί την περιοχή, το 2015, δημοσιεύματα  ανέφεραν ότι το βασιλικό ζεύγος είχε ξοδέψει 5 εκατ. ευρώ σε μια εβδομάδα για τις διακοπές του!

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” ο Λευτέρης Κακουλίδης

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο