Πάτρα: Σήμερα η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Ελλάδας για την κατάρτιση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων

το μεσημέρι

Στις 3 το μεσημέρι συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, με κεντρικό θέμα την κατάρτιση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για έργα που εκτελούνται στη Δυτική Ελλάδα.

Το θέμα θα εισηγηθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας, καθώς η κατάρτιση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, που αφορά το σύνολο των έργων που εκτελούνται στην επικράτεια της Δυτικής Ελλάδας, απαιτούν έγκριση για ένταξη από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανεξάρτητα ποιος είναι ο φορέας υλοποίησης.

Βασικός στόχος στην κατάρτιση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2018, είναι η βέλτιστη κατανομή των πόρων, ώστε να επιτυγχάνεται το μέγιστο δυνατό αναπτυξιακό αποτέλεσμα.

Ακόμη στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης έχουν συμπεριληφθεί και τα εξής θέματα:

Έγκριση  απευθείας εξαγοράς ακινήτου  με τη διαδικασία του άρθρου 23 του  ΠΔ   242/96 (ΦΕΚ 179Α) και ορισμός δυο Περιφερειακών Συμβούλων για τη                συγκρότηση της Επιτροπής της παρ.4 του  άρθρου 13 του ΠΔ 242/96

(εισηγητής   :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας

Ηλείας κ. Γεώργιος Π. Γεωργιόπουλος

Έγκριση Δ’ Τροποποίησης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας  Δυτικής  Ελλάδας έτους 2018.

(εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών

κ. Παναγιώτης Μπράμος)

Συμπλήρωση της  υπ’ αριθ. 173/2017 απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τις υπ’ αρ. 29/2018 και 94/2018   αποφάσεις του ιδίου οργάνου, σχετικά   με   την  έγκριση  του Ετήσιου   Προγράμματος   Προμηθειών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  2018.

(εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών

κ. Παναγιώτης Μπράμος)

Άνοιγμα Νέου Τραπεζικού Λογαριασμού.

(εισηγητής : Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών

κ. Παναγιώτης Μπράμος)

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ