Εμφανίστηκε και πάλι ο απατεώνας με τα 20ευρα στην Πάτρα - Αγόραζε… χαλιά αυτή τη φορά!

Έκανε πάλι εμφάνιση στην Πάτρα ο γνωστός ξανθός «ιατρός», «νευροχειρούργος», «επιχειρηματίας»που κυκλοφορεί στην αγορά με ύφος πολλών καρδιναλίων και μαζεύει εικοσάευρα από ανυποψίαστους εμπόρους, πολλοί εκ των οποίων μάλιστα τον υποδέχονται με δέος όταν φτάνει στα μαγαζιά τους και αρχίζει να τους εξιστορεί το… βιογραφικό του.

Η τελευταία εμφάνιση που έκανε ήταν σε κατάστημα πώλησης χαλιών σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Πάτρας. Όπως λέει στον «Κόσμο» η ιδιοκτήτρια, ο… εκπρόσωπος φαρμακευτικής αυτή τη φορά, πήγε στο μαγαζί της πριν από λίγες ημέρες ισχυριζόμενος  ότι έχει ενοικιάσει ένα νεοκλασικό κάπου εκεί κοντά. Έπιασε κουβέντα σχετικά και  με το πολύμεγάλο- όπως είπε- νεοκλασικό που θα στεγάσει τις δράσεις του, ενώ έφτασε έως την επίπλωσή του, τάζοντας μάλιστα στην ιδιοκτήτρια και ότι για την …επίπλωσή του, θα της άφηνε πολλά χρήματα καθώς ήθελε πολλά χαλιά και βεβαίως ακριβά.

Όταν τελείωσε με τα της επίπλωσης, έβγαλε κι άλλα όπλα:  την μεγάλη ευφράδεια, «είναι σαν να σου μιλάει όντως επιστήμονας» μας είπε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, έως τις αναφορές σε φάρμακα και επιστημονικές ονομασίες καθώς πέραν των άλλων, δραστηριοτήτων του, έχει ανοίξει- όπως είπε- παρτίδες και με γνωστή φαρμακευτική εταιρεία με ειδίκευση στο θέμα της ογκολογίας και σχεδιάζει στο νεοκλασικό να στεγάσει μια αντιπροσωπεία.

Και το καλύτερο; Ζήτησε και από την ιδιοκτήτρια να στείλει η κόρη της βιογραφικό για να την προσλάβει στην φαρμακευτική!

Όλοι ήταν μαγεμένοι από την παρουσία του μέχρι τη στιγμή που άρχισε να λέει το γνωστό παραμύθι.

Αναχώρησε από το μαγαζί, και επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά για να πει ότι είχε κλειδωθεί έξω από το πανάκριβο αμάξι του μέσα στο οποίο βρισκόταν το ..γεμάτο πορτοφόλι του. Τι ζήτησε; 20 ευρώ για να πάρει ταξί και να πάει στο επίσης πολυτελές ξενοδοχείο όπου διαμένει, για να φέρει χρήματα. Αφού πήρε το 20ευρω, αφήνοντας βεβαίως και το κινητό του, έγινε άφαντος.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος ανέτρεξε στα ρεπορτάζ ώσπου βρήκε παλιό δημοσίευμα της εφημερίδας  «Κόσμος» όπου γινόταν αναφορά στον συγκεκριμένο απατεώνα και κατάλαβε.

Ο εν λόγω τύπος, είχε «χτυπήσει» τότε, τον περασμένο Δεκέμβριο, σε περιοχές όπως η Εγλυκάδα, η Αγυιά και η περιοχή του Αγίου Ανδρέα και έχει καταφέρει να ξεγελάσει αρκετούς καθώς είναι τέτοια η προσέγγιση, που δεν πηγαίνει εύκολα το μυαλό σου ότι πρόκειται για κομπιναδόρο.

Το γεγονός είχε καταγγείλει τότε στον «Κόσμο» ένας ζαχαροπλάστης από την Εγλυκάδα. Ο «νευροχειρούργος» με τη Μερσέντες, είχε παραγγείλει τότε δεκάδες τούρτες! Ευτυχώς ο ζαχαροπλάστης δεν τις έφτιαξε.