Πάτρα: Έσκασε φιάλη οξυγόνου και τραυμάτισε σοβαρά υπάλληλο της τεχνικής υπηρεσίας στο ΠΠΝΡ- Συναγερμός στο νοσοκομείο- Σε κρίσιμη κατάσταση

Απίστευτο είναι το σκηνικό που εκτυλίχθηκε χθες στις 10 το βράδυ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news στο νοσοκομείο ακούστηκε ένας δυνατός ήχος σαν έκρηξη που σήμανε συναγερμό. Αιτία, όπως διαπιστώθηκε λίγα λεπτά αργότερα, ήταν η έκρηξη μιας φιάλης οξυγόνου την οποία προσπαθούσε να τοποθετήσει υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας του νοσοκομείου  σε ένα από τα τμήματά του. 

Η φιάλη έσκασε στα χέρια του υπαλλήλου ο οποίος κατάγεται από τη Δυτική Αχαϊα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά και οι πληροφορίες λένε ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Αυτή τη στιγμή ο τραυματίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου, αλλά αύριο θα χειρουργηθεί και θα μεταφερθει στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας προκειμένου να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις αποκατάστασης.

Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν άγνωστα. 

Ειναι το τρίτο εργατικό ατύχημα στην περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμαζόμαστε να κυβερνήσουμε»

Γ. Σάαρ: Το Ισραήλ αποδέχεται πλήρως το σχέδιο του προέδρου Τραμπ για την αποστολή βοήθειας στη Γάζα

Super League: Άλλαξε ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, λόγω τραυματισμού του Μπριχ

Το μήνυμα της Αφρικής στον κόσμο: Θέλετε να γίνετε μέρος του επόμενου οικονομικού θαύματος;

Βεζένκοφ για το τέταρτο Final Four: «Όταν φτάνεις εκεί, πας για να το πάρεις και όχι για την εμπειρία»

Μήτογλου: «Ένας ελληνικός τελικός στη Euroleague θα μείνει στην Ιστορία»

Πάτρα: Οι δολοφόνοι της οδού Κορίνθου και τα μέτρα που θα ληφθούν…εκ των υστέρων

Κ. Τασούλας για τη «Γιορτή της Μητέρας»: Σ’ έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, η μητέρα αποτελεί τον πιο στέρεο κρίκο της κοινωνίας