Στρατός Ξηράς: Μπαίνουν συνεχώς κομμάτια στο παζλ των μεταθέσεων

Νέα κομμάτια στο παζλ των μεταθέσεων για το 2018 μπαίνουν διαρκώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα. 

Κατά τις πληροφορίες κοινοποιήθηκαν στους σχηματισμούς και στις μονάδες, οι μεταθέσεις των Ανώτερων Αξιωματικών Σωμάτων καθώς επίσης τους Αξιωματικούς, κατώτερους αξιωματικούς και ανθυπασπιστές της Αεροπορίας Στρατού. Ακόμη έχουν αναρτηθεί στις υπηρεσίες εκείνες των Ανωτέρων Αξιωματικών Διαβιβάσεων, καθώς επίσης των στελεχών στις Διευθύνσεις Πληροφοριών και Ασφάλειας.

Σύμφωνα με όσα γράφει το kranogr οι συγκεκριμένες μεταθέσεις αφορούν τις περιπτώσεις από τον βαθμό του Αντισυνταγματάρχη και κάτω. Ακόμη κοινοποιήθηκαν στους σχηματισμούς και τις μονάδες, μεταθέσεις κατώτερων Αξιωματικών Σωμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μεταθέσεις αφορούν το Γεωγραφικό και τους βαθμούς Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών, καθώς επίσης και στο Μηχανικό .

Με την πλειοψηφία του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα αναμένοντας την υλοποίηση των μεταθέσεων για το 2018, ο υπουργός, Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, κ. Φώτης  Κουβέλης είχε πει στη συνέντευξή του στο OnAlert.gr ότι το αργότερο έως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η κοινοποίηση των αποφάσεων των επιτελείων και θα ξεκινήσει το στάδιο των υλοποιήσεων. 

Είχε αποδώσει δε τις όποιες καθυστερήσεις στο σχέδιο αναδιοργάνωσης των δομών και της στελέχωσης τους, απορρίπτοντας ταυτόχρονα κατηγορηματικά την κριτική που ασκείται περί εξυπηρετήσεων. 

ΠΗΓΗ: kranosgr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ