Εσύ ακόμα να προσθέσεις στη συλλογή σου το πιο hot trend της χρονιάς;

Τα παρεξηγημένα mules των 90s έκαναν αισθητή την παρουσία τους από την περασμένη χρονιά καταφέρνοντας να ξεχωρίσουν με την τόσο ανανεωμένη αισθητική τους. Και αυτή τη χρονιά τα βλέπουμε ξανά, σαν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2018!

Τα mules είναι παραδοσιακά κλειστά μπροστά και ανοιχτά στο πίσω μέρος – μετά όμως από πολλούς πειραματισμούς πλέον τα βλέπουμε με οποιοδήποτε ύψος και στυλ τακουνιού, από στιλέτο μέχρι φλατ τύπου slipper.

Είτε ανήκεις στις φαν είτε όχι, τα mules έγιναν το πιο hot στυλ παπουτσιών της περασμένης σεζόν και από ό,τι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν αφού δεν δείχνουν να χάνουν καθόλου τη δημοτικότητά τους . Περπάτησαν στις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών για την άνοιξη του 2018 ενώ πολύ συχνά κοσμούν τα πόδια των Gigi και Bella Hadid, της Selena Gomez, της Olivia Palermo, της Dakota Johnson και πολλών ακόμα αγαπημένων κοριτσιών της μόδας. Δεν θα ήταν υπερβολικό λοιπόν να χαρακτηρίσουμε μια γκαρνταρόμπα ελλειπή αυτή τη σεζόν αν δεν περιλαμβάνει έστω ένα ζευγάρι

Τέλος, είναι το τέλειο μεταβατικό κομμάτι – βρίσκεται ανάμεσα στο καλοκαίρι και το φθινόπωρο και φυσικά είναι ανάμεσα στο casual και το επίσημο!

Ανακαλύψτε λοιπόν πως το φοράνε τα it girls σήμερα και εμπνευστείτε!

 

.