Θεοχαρόπουλος: Έχει και η κοροϊδία τα όρια της

Για άνευ προηγουμένου κυβερνητικό σόου των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ,Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με αφορμή της ομιλίες των Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου στις κοινοβουλευτικές ομάδες της συγκυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοχαρόπουλο «το σημερινό άνευ προηγουμένου κυβερνητικό σόου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα περιείχε όλα. Διχαστικός πολωτικός λόγος, πανηγυρισμοί και θριαμβολογίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, βαρύγδουπες δηλώσεις του τύπου “η Ελλάδα επιστρέφει στους Έλληνες” που συνοδεύονταν από μία εσωστρεφή ρητορική για τους “τεχνοκράτες τους ξένους”».

«Και όλα αυτά ενώ ο ίδιος ο κ. Τσίπρας υπέγραψε διαρκή λιτότητα για όλα τα επόμενα χρόνια και τριμηνιαία εποπτεία από τους “ξένους”! Έχει και η κοροϊδία τα όρια της!», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αναφέρθηκε στις αναφορές του πρωθυπουργού στην «έντιμη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που λοιδωρήθηκε από τις παλιές δυνάμεις του πολιτικού συστήματος».

«Προφανώς κατατάσσει τον κ. Καμμένο στις νέες δυνάμεις του πολιτικού συστήματος! Ο κυβερνητικός εταίρος δεν άργησε παρά μόνο λίγα λεπτά για να επιβεβαιώσει τον πρωθυπουργό, χωρίζοντας τους Έλληνες “σε πραγματικούς πατριώτες και μη” και μιλώντας για “μαύρο μέτωπο της πολιτικής”», επεσήμανε.

Επιπλέον μίλησε για «ένα βαθιά διχαστικό λόγος που έρχεται από το παρελθόν», και σύμφωνα με τον κ. Θεοχαρόπουλο «αποτελεί αιτία της κρίσης και είναι μακριά από τις ανάγκες του σήμερα για εθνική συνεννόηση».

«Τελικά η σημερινή δεν ήταν μια απλή φιέστα, αλλά ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη για το γεγονός ότι η κρίση είναι βαθιά, όχι μόνο οικονομική αλλά κυρίως κοινωνική και πολιτισμική και ότι η έξοδος από αυτήν δεν είναι μία εύκολη υπόθεση καθώς απαιτεί όχι μόνο πολιτική αλλαγή αλλά και ρήξεις με κατεστημένες νοοτροπίες και συμπεριφορές», κατέληξε ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ