Σάλος για τον ιερέα που χαστούκισε μωράκι την ώρα της βάπτισης - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα - ΒΙΝΤΕΟ

Σε διαθεσιμότητα έθεσε η επισκοπή της Μω του Παρισιού, τον 89χρονο ιερέα που χαστούκισε ένα μωρό κατά τη διάρκεια της βάπτισής του μετά τη δημόσια κατακραυγή από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ιερέας δεν θα μπορεί να κάνει οποιαδήποτε τελετή βάπτισης ή γάμου, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος στο ραδιοφωνικό δίκτυο franceinfo, επιχείρησε να υποβαθμίσει την ενέργειά του. "Ήταν κάτι μεταξύ ενός χαδιού και ενός μικρού χαστουκιού. Ήθελα να το ηρεμήσω, δεν ήξερα και πολύ καλά τι να κάνω", τόνισε ο ηλικιωμένος ιερέας.

"Το γεγονός ότι έχασε τη ψυχραιμία του μπορεί να εξηγηθεί από την κόπωση του ηλικιωμένου άνδρα όμως δεν δικαιολογεί την ενέργειά του" τονίζεται στην ανακοίνωση της επισκοπής, όπου διευκρινίζεται ότι ο ιερέας "έχοντας επίγνωση της αδικαιολόγητης ενέργειάς του ... ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια στο τέλος της βάπτισης".

Υπενθυμίζεται ότι σε βίντεο που αναρτήθηκε και έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια θεάσεις, διακρίνεται ο 89χρονος ιερέας, ενώ ετοιμάζεται σε έναν ναό στο Σαμπό να βαπτίσει ένα μωρό που κλαίει ασταμάτητα. Αφού πιάσει το πρόσωπο προτρέποντάς το να «ηρεμήσει», κατόπιν του ρίχνει ένα χαστούκι υπό το αρχικά έκπληκτο και κατόπιν οργισμένο βλέμμα των γονιών του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ