Σε λίγη ώρα η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο - Πυρετώδεις προετοιμασίες

Χαρακτήρα φιέστας προσλαμβάνει η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και την Κουμουνδούρου για την αποψινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο. 

Η ομιλία που θα γίνει στις Κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχει λάβει ήδη τα χαρακτηριστικά «φιέστας» καθώς η κυβέρνηση μιλά για ιστορική απόφαση του Eurogroup σε ότι αφορά την βιωσιμότητα του Ελληνικού χρέους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 19:30 θα γίνει κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Οχι, όμως, στη Γερουσία στη Βουλή ως συνήθως, αλλά στο Ζάππειο, προκειμένου προφανώς να δοθεί ένας πιο εορταστικός τόνος.

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο θα μεταβεί άμεσα στο Ζάππειο μόλις προσγειωθεί στην Αθήνα.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια για συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις 6 το απόγευμα, τελικά από το κυβερνητικό επιτελείο αποφάσισαν να διοργάνωσουν μια επικοινωνιακού χαρακτήρα εκδήλωση στο Ζάππειο.