Απλώνει τα δίχτυα της η Παναχαϊκή

Βαδίζουμε προς το τέλος Ιουνίου και όπως είναι λογικό ο μεταγραφικός πυρετός ανεβαίνει.

Μπορεί το ενδιαφέρον των Πατρινών φιλάθλων να είναι γύρω από τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις της ανδρικής ομάδας και τις πιθανές αποχωρήσεις, αλλά υπάρχει σχεδιασμός και για την ομάδα Νέων που είναι το μέλλον του συλλόγου. Φέτος, ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια, με την σύσταση της ΠΑΕ, αλλά πρέπει να υπάρξει και συνέχεια.

Μέσα στην βδομάδα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Παναχαϊκής και ανθρώπων του Πανιώνιου/Αχιλλέα και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για συνεργασία των δύο πλευρών.

Να βρει νέα ταλέντα κάτω από τα γκολπόστ θέλει η Παναχαϊκή και από την περασμένη Τρίτη γίνονται ανοιχτές προπονήσεις στην Αγυιά για τερματοφύλακες γεννηθέντες τα έτη από το 2000 έως το 2005

Στο τουρνουά “Primavera” της ΕΠΣ Αχαΐας, ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Φώτης Παπαπαναγής έμεινε εντυπωσιασμένος από τον νεαρό Κωνσταντίνο Μαραγκό της Θύελλας Αιγίου.

Ο Μαραγκός (φωτ.) αγωνίζεται στους Παίδες της Αιγιώτικης ομάδας, έχοντας συμμετοχές και στην ανδρική ομάδα. Αγωνίζεται ως στόπερ είναι αριστεροπόδαρος (2002). Σύμφωνα με πληροφορίες του www.patragoal.gr στο στόχαστρο είναι και οι Μάριος Αγκαράι (2000) και Νίκος Γκολφινόπουλος (2002) της Α.Ε. Πάτρας 2005.

Πηγη: patragoal.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ