Πάτρα: Μια βραδιά με το "Αλμα Ζωής"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 η Καλοκαιρινή Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας στο ξενοδοχείο  «Αστήρ». Η προσέλευση του κόσμου υπήρξε συγκινητική καθώς για μία ακόμη χρονιά, οι συμπολίτισσες και συμπολίτες μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την  αναγνώριση στο έργο του Συλλόγου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και απόλαυσαν μια όμορφη Καλοκαιρινή Βραδιά αγναντεύοντας το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της πόλης μας.                                                                                          

    Στην εκδήλωση παραδόθηκαν τα πιστοποιητικά εκπαίδευσης και οι ταυτότητες στις νέες εθελόντριες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα αλληλοβοήθειας του Συλλόγου κ.κ. Μαρία Ιωάννου, Άννα Λαμπροπούλου, Κατερίνα Λουκανάρη, Ελένη Σανίδα και Ρένα Χυτοπούλου.

Ειδική Τιμητική διάκριση έλαβε ο κ. Σπυρίδων Δήμου και η εταιρία WESTENERGY Α.Β.Ε.Ε.Π. ως χρυσός χορηγός της περσινής διοργάνωσης Pink the City 2017.  

    Ο κ. Βασίλης Ακριβός ξεσήκωσε τους συμμετέχοντες με τις μουσικές του επιλογές.

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η π. Υπουργός και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας κ. Σία Αναγνωστοπούλου, οι πολιτευτές κκ. Ελενα Κονιδάρη και Ευσταθία Γιαννιά. Πρόεδροι και μέλη Συλλόγων, μεταξύ των οποίων η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» κα Μαρία Γέμελα, καθώς επίσης  μέλη, φίλες και φίλοι του Συλλόγου.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται σε όλους Καλό Καλοκαίρι. Ενημερώνει επίσης ότι τα γραφεία του Συλλόγου μας συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ