Φυγάδευσαν τον γενειοφόρο Σώρρα από τα δικαστήρια για τις φυλακές

Υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό πήρε το δρόμο για τις φυλακές ο Αρτέμης Σώρρας. Οι άνδρες των ΜΑΤ τον απομάκρυναν από την Ευελπίδων μέσα από το πάρκο, προκειμένου να αποφύγουν να έρθει κοντά στους περίπου 500 οπαδούς του που παρέμεναν έξω από τα δικαστήρια από νωρίς το πρωί.

Μέσα από το άλσος πίσω από τα δικαστήρια φυγαδεύτηκε ο Αρτέμης Σώρρας συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Φορώντας χειροπέδες ο Σώρρας, βγήκε από τον ανακριτή καταχειροκροτούμενος από τους οπαδούς του οι οποίοι του φώναξαν «Μέχρι το τέλος αρχηγέ» για να τον ακούσουν να τους απαντά «Όλα στα χέρια σας τώρα».

Ο Σώρρας κρίθηκε προφυλακιστέος καθώς είναι ύποπτος φυγής με δεδομένο ότι ήταν φυγόποινος και φυγόδικος επί 15 μήνες και με την προφυλάκισή του κλείνει η δικογραφία για τη δράση της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις. Πλέον θα κριθεί αν θα παραπεμφθούν και ποιοι σε δίκη

Σύμφωνα με πληφορίες ο Αρτέμης Σώρρας αρνήθηκε ενώπιον του ανακριτή το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει υποστηρίζοντας ότι είναι έωλο. Μάλιστα προτίθεται να ζητήσει την άρση της προφυλάκισης του με προσφυγή που προτίθεται να καταθέσει στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο στο επόμενο πενθήμερο.

Διαβάστε επίσης