Ο συνδυασμός στο street style που αγαπούν οι fashionistas

Πραγματικά το street style του φετινού καλοκαιριού είναι απολαυστικό. Σου δίνει τόσες δυνατότητες να παίξεις με τις τάσεις και τα IT girls σου προσφέρουν μία γεμάτη πηγή έμπνευσης με κάθε τους street look. Συνδυάζουν ρούχα που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν θα φανταζόσουν καν στο ίδιο outfit, ενώ έχουν μία τάση να αξιοποιούν τα παλιά σου ρούχα και να τα εισάγουν στις σύγχρονες τάσεις. 

Μέσα σε όλες αυτές τις street τάσεις, σίγουρα θα έχει πάρει το μάτι σου τον συνδυασμό της midi ή maxi φούστας με τα sneakers και κυρίως τα λευκά. Και τα δύο κομμάτια μεμονωμένα τα έχεις φορέσει, έχεις δημιουργήσει ένα σωρό outfits κι αν ακόμα δεν τα έχεις συνδυάσει μεταξύ τους, τότε μάλλον ήρθε η ώρα. 

Η printed ή μονόχρωμη φούστα που έχεις λατρέψει φέτος και φοράς όλες τις ώρες, στο γραφείο ή τη βόλτα, αυτό το καλοκαίρι εκτός από τα σανδάλια σου θα ταιριάξει υπέροχα και με τα λευκά sneakers που το πιθανότερο είναι να έχεις στη συλλογή σου. 

Τα σεταρίσματα που μπορείς να κάνεις είναι άπειρα. Κι αν τα snaeakers σου δεν είναι λευκά, δεν χρειάζεται να μη ακολουθήσεις το trend. Απλά θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικοί στους χρωματικούς συνδυασμούς για παραμείνει στιλάτο το αποτέλεσμα.