Απάντηση Δ. Καμμένου στις κατηγορίες για αποστασία- «Οι νονοί είναι για πάντα ένοχοι»

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ

Απάντηση στις κατηγορίες περί αποστασίας που δέχθηκε απ τον εκπρόσωπο τύπου των ΑΝΕΛ Θ. Τοσουνίδη, έδωσε με δήλωσή του από τη Βουλή ο Δημ. Καμμένος. Χαρακτηρίζοντας τα κυβερνητικά στελέχη που έδωσαν το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια Νονούς, που είναι για πάντα ένοχοι.

Και προσθέτοντας αλλοίμονο αν κάποιος υιοθετεί την άποψη οτι χρειάζεται χρηματισμός βουλευτή για να ψηφίσει υπέρ της Μακεδονίας μας. Η δήλωση Δ. Καμμένου:

«Αν βαφτίσεις το παιδί μετά δεν μπορείς να φωνάζεις. Οι νονοί είναι για πάντα ένοχοι.

Αυτή είναι απάντηση που δίνω σε αυτούς, οι οποίοι προσπαθούν αυτές τις ημέρες να δημιουργήσουν εντυπώσεις με νέου τύπου κακή προπαγάνδα.

Αλίμονο εάν κάποιος υιοθετεί την άποψη ότι χρειάζεται χρηματισμός βουλευτή για να ψηφίσει υπέρ της Μακεδονίας μας.»

Είχε προηγηθεί επίθεση στον Δ.Καμμένο απο τον νέο εκπρόσωπο τύπου των ΑΝΕΛ που τον κατηγόρησε για αποστάση που αποστατεί από τις δεσμεύσεις του και δεν παραιτείται από Αντιπρόεδρος της Βουλής όπως είχε δεσμευθεί.

Η δήλωση του Θ.Τοσουνίδη:

«Ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Καμμένος αποστατεί από τις δεσμεύσεις του. Μια φορά αποστάτης, για πάντα αποστάτης. Ενώ δεσμεύτηκε δημόσια σε σειρά δηλώσεών του, ότι θα κινήσει άμεσα τη διαδικασία παραίτησής του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής, αυτή τη στιγμή κρύβεται. Δεν ξαφνιάζει κανέναν πλέον στην Ελλάδα. Αντιθέτως, μας επιβεβαιώνει όλους μας με την ποιότητά του».