Πάτρα: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 6χρονο - Θρήνος στην Παραλία

τι ισχυρίζεται ο οδηγός

Ανείπωτος ο θρήνος στην Παραλία Πατρών, για τον θάνατο 6χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο επί της 25ης Μαρτίου.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε.

 Οδηγός φέρεται να υποστήριξε πως πήγε να αποφύγει το ένα παιδί και δεν είδε ότι υπήρχε άλλο και το χτύπησε. Τα δύο μικρά παιδιά είχαν πάει μόνα τους να ψωνίσουν στο σούπερ μάρκετ που είναι 50 μέτρα από το σπίτι τους. 

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο συνέβη χθες το απόγευμα στην Παραλία Πατρών, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, παρέσυρε αγόρι ηλικίας έξι ετών, που κινούταν πεζό, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Νεκρό 5χρονο παιδί μετά από παράσυρση στην Παραλία Πατρών - Πώς έγινε το κακό- Θρήνος στο Καραμανδάνειο- ΦΩΤΟ

Ο ανήλικος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο», όπου λίγη ώρα αργότερα απεβίωσε.

Επιπλέον, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ο 44χρονος οδηγός για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ για τις συνθήκες και τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Υπάρχει βίντεο όπου έχει καταγραφεί το τροχαίο και το υλικό παραλαμβάνεται από την τροχαία. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ