Ο Σώρρας υπόσχεται ακόμα και μέσα στο κρατητήριο!- Το πόρισμα-καταπέλτης της εισαγγελέως που τον κατηγορεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Στον ανακριτή θα απολογηθεί αύριο ο Αρτέμης Σώρρας και οι οπαδοί του προγραμματίζουν συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star σας αποκαλύπτει σήμερα το πόρισμα-καταπέλτη της εισαγγελέως που τον κατηγορεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

 «Πρόκειται για νέο μόρφωμα»

Η πίστη των οπαδών του Αρτέμη Σώρρα αγγίζει τα όρια του θρησκευτικού φανατισμού αναφέρει στο πόρισμα των 19 σελίδων η εισαγγελέας Πρωτοδικών. Αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά:

«Το νέο αυτό μόρφωμα συνδυάζει στοιχεία νεοπαγανισμού αποκρυφισμού αρχαιολατρίας εθνικισμού και μυστικισμού».

Είναι μάλιστα τόσο φανατισμένοι που κάνουν μεταμεσονύχτιες τελετές σε αρχαιολογικούς χώρους με επικλίσεις σε προγόνους και αρχαίους θεούς.

Οι υποσχέσεις του Σώρρα μέσα στο κρατητήριο

Ο Αρτέμης Σώρρας δίνει υποσχέσεις ακόμα και μέσα στο  κρατητήριο. Οι  αστυνομικοί  στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής  έμειναν έκπληκτοι όταν τον άκουσαν να τους λέει:

«Παιδιά αν έχετε ανάγκη, μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια σε περίπτωση που θελήσετε να ανακαινίσετε τα κρατητήρια, εάν χρειάζεστε κάποια δωρεά για εξοπλισμό».

Δικηγόρος Σώρρα: «Δεν αποδεχόμαστε τις κατηγορίες»

Αυτό πάντως που έκανε μεγάλη εντύπωση ακόμα και στην εισαγγελέα ήταν ότι ο Αρτέμης Σώρρας χρησιμοποιούσε  για απόδειξη της ταυτότητάς του στις υποθέσεις του τα εκ γενετής σημάδια του, όπως μια σχετικά μεγάλη ελιά στο δεξί του μάγουλο αλλά και άλλα σημάδια πάνω στο σώμα του.

 

Διαβάστε επίσης