Κηδεύτηκε στην Καισαριανή ο Κώστας Πολίτης

Κηδεύτηκε το απόγευμα στην Καισαριανή ο Κώστας Πολίτης, ο ομοσπονδιακός προπονητής που χάρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα σε ομαδικό άθλημα.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη από τον κόσμο που κατέκλυσε τον προαύλιο χώρο του ναού, για να αποτίσει φόρο τιμής και να πει το «ύστατο χαίρε» σε έναν άνθρωπο που υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός όσο ζούσε.

Σύσσωμη η Εθνική Ανδρών, όλοι οι παίκτες από το νυν ρόστερ με τις φανέλες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν εκεί για τον τελευταίο ασπασμό στον Ευρωκόουτς.

Στην κηδεία παραβρέθηκαν οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Αργύρης Καμπούρης, Φάνης Χριστοδούλου, Παναγιώτης Φασούλας, Νίκος Φιλίππου, ο Νίκος Λινάρδος, ο Μιχάλης Ρωμανίδης, ο Παναγιώτης Καρατζάς, ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Λιβέρης Ανδρίτσος και ο Μέμος Ιωάννου, ενώ ο Νίκος Γκάλης είχε στείλει συλλυπητήριο τηλεγράφημα.

Ακόμη, ήταν εκεί ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, αφού με το γιο του Κώστα Πολίτη, Σταμάτη, μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά, στην Καισαριανή, ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο Γιάννης Μπαλάφας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ήταν κάποιοι από τους πολιτικούς άνδρες που βρέθηκαν εκεί. 

Το στερνό «αντίο» είπαν στον Κώστα Πολίτη και οι Γιώργος Βαρδινογιάννης, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Ακόμη, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Σκινδήλιας, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Παπαδόπουλος, ο Πρέλεβιτς, ο Στεργάκος, ο Αλβέρτης, ο Καλαϊτζής, ο Ντικούδης, ο Κόντος, ο Παπαχριστόπουλος και ο πρώην διαιτητής, Βορεάδης.

naftemporiki.gr

Διαβάστε επίσης