Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης - Ποια ήταν η αντίδραση του - ΝΕΟΤΕΡΑ

στην Πεντέλη

Νεότερη Ενημέρωση 9.43: Σε σπίτι στην Πεντέλη συνελήφθη, λίγο μετά τις 8 το πρωί, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του για τα όσα είχε πει στη Βουλή, καλώντας τον στρατό να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό.

Ο Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τους οποίους ακολούθησε πειθήνια, όταν του το ζήτησαν, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του βουλευτή, για τις δηλώσεις του στη Βουλή, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, με βάση την οποία εκδόθηκε και το ένταλμα σύλληψης.

Πρώτη Ενημέρωση 9.25: Συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας ο βουλευτής Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, μετά τα όσα είχε πει στη Βουλή.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, ο Μπαρμπαρούσης, οδηγείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε καλέσει τον Στρατό σε πραξικόπημα, από το βήμα της Βουλής, στη συνέχεια διεγράφη από το κόμμα του και διέφυγε στην επαρχία του Αγρινίου, από όπου και κατάγεται.

Μετά από τρεις μέρες ερευνών, τελικά ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Πεντέλη.

Λεπτομέρειες αναμένονται σε λίγο από την Ελληνική Αστυνομία σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πηγή: enikos.gr, newsbeast.gr

 

Διαβάστε επίσης