Αυτές είναι οι δύο νέες σειρές του Epsilontv

Tα ονόματα των πρωταγωνιστών

Ανακατατάξεις και δημιουργία νέου προγράμματος ετοιμάζει το Epsilontv για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο σταθμός θα στοχεύσει στη μυθοπλασία. Όπως έχει γίνει γνωστό μια νέα σειρά κοινωνικού περιεχομένου είναι στα σκαριά καθώς ο Γιώργος Κυρίτσης έχει καταθέσει το σενάριο.

Ο τίτλος της σειράς θα είναι «Ο πρίγκιπας της φωτιάς», ενώ η σκηνοθεσία φέρει τη «σφραγίδα» του Χρήστου Δήμα. Κι ενώ οι προετοιμασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, μέρα με την ημέρα προστίθενται νέα ονόματα στο πρωταγωνιστικό καστ.

Πέρα από τον Μάξιμο Μουμούρη, τον Αντίνοο Αλμπάνη και την Πέγκυ Σταθακοπούλου σε συμφωνία με την παραγωγή ήρθε και ο Αλέκος Συσσοβίτης, ενώ νεότερες πληροφορίες του περιοδικού mytv θέλουν τη Δανάη Σκιάδη και τον Θέμη Πάνου να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, εν αντιθέσει με τη Λένα Παπαληγούρα η οποία επέλεξε να μη φορτώσει παραπάνω το πρόγραμμά της. Το σενάριο θέλει συνηθισμένους ανθρώπους σε ασυνήθιστες καταστάσεις, με καλά κρυμμένα μυστικά που όταν βγαίνουν στο φως ν' ανατρέπουν τις ζωές όλων.

Η αρχή γίνεται με έναν φόνο, ένα σπίτι που καίγεται,-τρία θύματα και την εκδίκηση πού... γεννιέται μέσα από τις στάχτες. Στο παραμύθι που δεν πρόλαβε να τελειώσει η ηρωίδα θα φτάσει στο τέλος και ο πρίγκιπας θα τη σώσει από τη φωτιά! Βέβαια, πέρα και πάνω απ' όλα είναι ο έρωτας.

Ο μεγάλος, ο απαγορευμένος, ο μπλοκαρισμένος έρωτας. Η μοίρα θα χτυπήσει αθώους, όμως οι πραγματικοί ένοχοι δεν γνωρίζουν ότι ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, εκτός από την αλήθεια. Και η αλήθεια γκρεμίζει ζωές, καριέρες και πλούτη ανθρώπων που τα στήριξαν σε ψέματα και φόνους.

Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι π σειρά θα προβάλλεται στην prime time ζώνη -με επικρατέστερη ώρα στις 20.00- για να προηγείται από τις κωμικές σειρές, με την πρεμιέρα να προγραμματίζεται, εκτός απρόοπτου, για την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου με διπλό επεισόδιο του οποίου το κόστος ανέρχεται στο τριπλάσιο από το κανονικό.

Μία ακόμα σειρά έρχεται στο κανάλι. Μπορεί να μην έχουν «κλείσει» όλοι οι συντελεστές για τα πιο πολλά νέα σίριαλ ή όσοι συνεχίζουν για ακόμη μία χρονιά να βρίσκονται με τις βαλίτσες ανά χείρας για τις καλοκαιρινές διακοπές, όμως δεν ισχύει το ίδιο για όσους εργάζονται στην παραγωγή του «Για πάντα παιδιά...», όπως είναι ο ελληνικός τίτλος του «Traffic Light».

Την προηγούμενη Δευτέρα ξεκίνησαν τα γυρίσματα με πρωταγωνιστές τους Αποστόλη Τότσικα, Τζένη Θεωνά, Νίκο Πουρσανίδη, Λεωνίδα Καλφαγιάννη. Θα υπάρχουν και πολλές γκεστ εμφανίσεις μια εκ των οποίων αυτή του Παναγιώτη Μπουγιούρη και της Σόφης Ζανίνου.

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης