Τα ζώδια σήμερα 16 Ιουνίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Με σκληρό τρόπο ξεκινά το Σαββατοκύριακο μας… Η Αντίθεση Ερμή-Κρόνου, φέρνειτελεσίδικες αποφάσεις και απογοητευτικές επαφές για τον Κριό, τον Ζυγό, τον Αιγόκερω και τον Καρκίνο του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα αισθάνεσαι πολύ καλά κι έτσι θ’ αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, αφού μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που οι άλλοι έχουν για τα θέματα που σ’ ενδιαφέρουν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που θα έχεις, Κριέ, σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη, ενώ κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άφησε το μαγνητισμό και το ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια, ώστε ν’ ακολουθήσουν συναρπαστικές εξελίξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, ώστε να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Προσπάθησε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να βγεις από το αδιέξοδο, στο οποίο είσαι αυτή την περίοδο.


Ταύρος
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Απλά, πρέπει πάση θυσία να μην εκνευριστείς από τη στασιμότητα των ημερών, η οποία είναι τελείως προσωρινή.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου, Ταύρε μου. Αντιμετώπισέ την συζητώντας πολύ μαζί του, για να του δώσεις την ευκαιρία να καταλάβει καλά μερικά πράγματα και ν’ αποφύγεις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Ταύρε, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, καθώς οι επιλογές σου υπάρχει κίνδυνος να αποδειχθούν λανθασμένες. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που χαρακτηρίζουν τα οικονομικά σου και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει πάντως μια περίοδος, που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.


Δίδυμος
Γενικά
Φαίνεται πως έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, Δίδυμέ μου. Σήμερα, καλό είναι να κάνεις συζητήσεις, για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, διαφορετικά μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις την υπόλοιπη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες μέρες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς, Δίδυμέ μου, θα σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Δίδυμέ μου, θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες σου, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που δεν περίμενες. Στα οικονομικά σου, τα προβλήματα συνεχίζονται, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.


Καρκίνος
Γενικά
Η κατάσταση αλλάζει με θετικό τρόπο για σένα, Καρκίνε, και εισπράττεις ικανοποίηση σε ηθικό επίπεδο. Η ταλαιπωρία που πέρασες και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκες, σε πίκραναν κι ένιωσες αδικία. Όλα αυτά όμως διορθώνονται, σταδιακά και με τον καλύτερο τρόπο, οπότε τελικά θα δικαιωθείς. Σήμερα, ξεκούρασε το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, Καρκίνε, δεν πάει άσχημα, οπότε φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα, επειδή σήμερα θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν σήμερα μερικά προβλήματα με τους συνεργάτες σου, Καρκίνε, τα οποία αντιμετωπίζονται με χαμηλούς τόνους και αρκετή ηρεμία. Η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη από τα οικονομικά του παρελθόντος, αλλά και να τακτοποιήσεις ανοίγματα που έχεις κάνει και ακόμη δεν κάλυψες.


Λέων
Γενικά
Σήμερα, Λέων, οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πολλές και χρήσιμες, δίνοντάς σου λύσεις σε αρκετά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις επαρκή ενέργεια, για να διορθώσεις πολλά ζητήματα από το παρελθόν, που ακόμη σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Λέων, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Οφείλεις βέβαια να έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν όποιες κινήσεις κάνεις. Στα οικονομικά σου σήμερα, συναλλαγές μπορείς να κάνεις, αλλά σε προτάσεις που ενδεχομένως δεχτείς, μην απαντήσεις, πριν τις σκεφτείς καλά.


Παρθένος
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, μπορείς να επιδοθείς σε δημιουργικές ασχολίες για να εκτονωθείς και να διώξεις από πάνω σου τη ρουτίνα της καθημερινότητας, που σ’ έχει κουράσει πολύ. Θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά και θα αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να είσαι πολύ προσεκτικός σ’ αυτά που λες, Παρθένε μου, αλλά και στο πως κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Αν υπάρξουν διαμάχες μαζί του, φρόντισε να μη φτάσουν οι καταστάσεις στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη περισσότερα, για να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Σήμερα, οφείλεις να προσέχεις ιδιαίτερα σε οικονομικά ανοίγματα που θέλεις να κάνεις.


Ζυγός
Γενικά
Αν μπορέσεις να παραμείνεις στο πρόγραμμα που έχεις καθορίσει, Ζυγέ, χωρίς η προσοχή σου να αποσπαστεί από ανούσιες παρεμβάσεις, πολύ σύντομα θα δεις τις υποθέσεις σου να δρομολογούνται. Οι εξελίξεις θα είναι μεγάλες και σημαντικές, αρκεί να μη χάσεις τη συνέπεια που μέχρι σήμερα διαθέτεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις σήμερα αρκετό προβληματισμό από την συμπεριφορά του συντρόφου σου, Ζυγέ μου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα κινηθούν αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή, και προπάντων απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε λίγο, διότι θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα κι άσκοπες αγορές. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αρκεί να μην είναι αλόγιστες δαπάνες.


Σκορπιός
Γενικά
Ο δρόμος της ολοκλήρωσης των στόχων σου, Σκορπιέ μου, δεν είναι τόσο εύκολος όσο θα περίμενες. Μη φοβάσαι να προχωρήσεις, σκέψου αρκετά κι οργάνωσε με ψυχραιμία ένα πρόγραμμα, που να μπορείς να ακολουθήσεις και θα σου αφήνει χρόνο για τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις, Σκορπιέ, και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφο σου. Έλα σήμερα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος, ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ, πρέπει σήμερα να κάνεις μεγάλο αγώνα για να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Κρατώντας χαμηλούς τόνους, θα δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν την αξία των προτάσεών σου. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επιτρέπεται να κάνεις σπατάλες.


Τοξότης
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, μίλησε με άτομα που εκτιμάς και ξέρεις, ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν θα σου φανεί πολύ χρήσιμη απέναντι σε προβλήματα που έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, βλέποντας κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά κι όχι με τη συναισθηματικότητα που έχεις και συχνά οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καινούργιοι αλλά κι οι ανανεωμένοι έρωτες, Τοξότη μου, είναι η τάση των ημερών, οπότε φρόντισε να αξιοποιήσεις τις συνθήκες για να ’χεις ωφελήματα σε βάθος χρόνου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να πάνε χαμένες. Οι συνεργασίες, αλλά κι η συλλογική δουλειά, ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά σου θα γίνουν συζητήσεις ή θα έρθουν προτάσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.


Αιγόκερως
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται, Αιγόκερε, και σου προσφέρει την ευκαιρία ν’ αλλάξεις όσα σε δυσαρεστούν, φέρνοντάς τα σε ικανοποιητικά επίπεδα. Μην αφήνεις συναισθήματα απαισιοδοξίας να σε κυριεύσουν, μα αντίθετα προσπάθησε να συγκεντρωθείς στις επιδιώξεις σου και να δράσεις δυναμικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Αιγόκερέ μου, σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και καταπιέζουν. Μετά, θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Στα οικονομικά σου, έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και ειδικά σε θέματα νόμου. Μπορείς να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Υδροχόος
Γενικά
Η ζωή σου θα βελτιωθεί με καθοριστικό τρόπο, Υδροχόε, αρκεί να μην ξεχάσεις να φροντίσεις μία εκκρεμότητα, που παραμένει σε αναμονή. Οι πλανήτες σού χαρίζουν την εύνοιά τους και καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις όλα όσα επιθυμείς. Μη διστάσεις σήμερα να προχωρήσεις δυναμικά προς την επίτευξη των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα σήμερα πιο κοντά στο σύντροφό σου, Υδροχόε, μίλησέ του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου ν’ αντιμετωπίσεις τα προβλήματα στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα ριχτείς σήμερα στη δουλειά, Υδροχόε, για να τελειώσεις θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Πρέπει να ετοιμάσεις έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

Ιχθύς
Γενικά
Η ολοκλήρωση για την οποία πασχίζεις εδώ και καιρό, Ιχθύ, πλησιάζει. Η δικαίωση των κόπων σου θα είναι σημαντική, η ψυχολογία σου βελτιώνεται και νέοι δρόμοι πλέον ανοίγονται μπροστά σου. Από τη δική σου στάση θα εξαρτηθεί η εξέλιξη των υποθέσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ, μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν σήμερα δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του απέναντι σε προβλήματα, που φαίνεται να έχει αυτή την περίοδο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ, σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σου, κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα νιώθεις καλύτερα.

Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε επίσης