Εδώ κάτι συμβαίνει: Ολη η οικογένεια έστειλε ευχές στον Τραμπ για τα γενέθλιά του, εκτός ...

από την Μελάνια

Γενέθλια είχε χθες ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ που έκλεισε τα 72. Ο Τραμπ είναι γνωστό ότι θεωρεί πολύ μεγάλο θέμα τα γενέθλιά του (στις προηγούμενες χρονιές περιλαμβάνονται πελώριες τούρτες και εντυπωσιακά βεγγαλικά) γι’ αυτό και οι φίλοι και οι συγγενείς θα έπρεπε και φέτος να του κάνουν τις καλύτερες ευχές.

Ο γιος του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ έκανε ίσως την καλύτερη κίνηση: πήγε στην αγαπημένη εκπομπή του πατέρα του στο «Fox & Friends» και του είπε: «Δεν θα πάρει κανένα δώρο φέτος» τον ενημέρωσε το μεγαλύτερο από τα παιδιά του. «Σκέφτηκα πως πέντε εγγόνια είναι αρκετά. Χρόνια Πολλά μπαμπά!».

Οι Ιβάνκα και Έρικ Τραμπ, το δεύτερο και τρίτο παιδί του αντίστοιχα, δημοσίευσαν παλιές οικογενειακές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γιορτάσουν το γεγονός. «Χαρούμενα, χαρούμενα γενέθλια, μπαμπά! Σ’ αγαπώ πάρα πολύ» έγραψε η Ιβάνκα μαζί με μια φωτογραφία της ως μικρό κοριτσάκι σε ένα πάρτι γενεθλίων του πατέρα της. «Σου εύχομαι το καλύτερο έτος όλων».

Από την άλλη, ο Έρικ Τραμπ είπε να δώσει περισσότερη έμφαση χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερα θαυμαστικά. «Χρόνια Πολλά μπαμπά! Είναι εκπληκτικό το πόσο μακριά έχουμε φτάσει όλοι μας! Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα και για όλα όσα έχεις πετύχει!» ανάρτησε, προσθέτοντας emoji της Αμερικανικής σημαίας και ένα κολάζ φωτογραφιών.

Οι εργαζόμενοι στο Λευκό Οίκο πάντα είναι έτοιμοι να πουν δυο καλά λόγια για το αφεντικό τους και πρόεδρο των ΗΠΑ. Το μήνυμα του Μάικ Πομπέο ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό. «Χρόνια Πολλά πρόεδρε Τραμπ! Η Σούζαν κι εγώ σου ευχόμαστε συνεχή δύναμη και αντοχή όσο εργάζεσαι για να προωθήσεις τα συμφέροντα του Αμερικανικού λαού. Νιώθω τιμή να υπηρετώ υπό την ηγεσία σου για λογαριασμό του έθνους μας» έγραψε στο Twitter.

Για πολλούς όμως, ίσως να αποτέλεσε έκπληξη ίσως και όχι το γεγονός πως η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ δεν έκανε κάποιο δημόσιο σχόλιο. Όχι ότι αναμένουμε κάποιο, καθώς το ζευγάρι δεν συνηθίζει να εκφράζει τις ευχές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και πόσο μάλλον όταν ο Τραμπ δεν της ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» φέτος, ενώ παρέμεινε, παραδόξως, σιωπηλός και του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και στην επέτειο του γάμου τους.

Πάντως πέρυσι, η Μελάνια του είχε στείλει ένα καλλιγραφικό σημείωμα σε επιστολόχαρτο με την προεδρική σφραγίδα που έγραφε: «Χρόνια Πολλά κύριε Πρόεδρε».