Γιατί απουσίαζε η Δαλάκα από την αποχώρηση της Ροδάνθης στο Survivor 2

H Εύη Σαλταφερίδου είναι η μόνη γυναίκα στην ομάδα των Μαχητών

Η φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ του Survivor 2, η Ροδάνθη Καπαρού, ήταν αυτή που αποχώρησε.

Oι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να την ανακοίνωση της νέας αποχώρησης από το Survivor 2. Από τους παίκτες των Διασήμων όμως, έλειπε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, έπειτα από ζαλάδες που ένιωσε τις δύο τελευταίες ημέρες κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτεί για προληπτικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δυστυχώς έχουμε απώλειες στο αποψινό συμβούλιο του Survivor. Η Κατερίνα Δαλάκα δεν είναι στην ομάδα των Διασήμων. Η Κατερίνα για προληπτικούς λόγους, επειδή ένιωσε κάποιες ζαλάδες χθες και σήμερα θα μείνει μέσα στην κλινική και αύριο ελπίζουμε να είναι μαζί μας στο αγώνισμα που θα έχετε οι δύο ομάδες. Για την ώρα πάντως θα μείνει εκτός παιχνιδιού για ιατρικούς λόγους», ανέφερε συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση Ροδάνθη Καπαρού και Πάνος Θεοδώρου δεν τέθηκαν σε ψηφοφορία αφού πλέον οι αποχωρήσεις γίνονται βάση της προτίμησης του κόσμου, όπως αυτή αποτυπώθηκε στην 48ωρη ψηφοφορία του Survivor. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης, πως βάση αυτής, από το Survivor 2αποχωρεί η Ροδάνθη Καπαρού.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Παρόλα αυτά θέλω να πω μπράβο στον Πάνο. Φεύγω γεμάτη από το Survivor. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κατάφερα και μπήκα σε αυτό το παιχνίδι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που γνώρισα όλα αυτά τα άτομα και εκπλήρωσα τους στόχους μου. Δεν πρόκειται να φύγω με καμία πικρία. Όταν λέω ότι φεύγω γεμάτη το εννοώ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για να ζήσεις, τα έχω ζήσει όλα. Σίγουρα με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω στην καλύβα και δεν θα το ξαναζήσω όλο αυτό, αλλά κάποια στιγμή θα γινόταν, οπότε είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσει αυτή η ομάδα έτσι», δήλωσε η Ροδάνθη Καπαρού μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Ετσι η Εύη Σαλταφερίδου είναι η μόνη γυναίκα στην ομάδα των Μαχητών απέναντι στη Δαλάκα, τη Μελίνα και τη Βιργινία.

Διαβάστε επίσης