Όλα όσα πρέπει να έχει το νεσεσέρ σου για το γυμναστήριο

Είτε είσαι φανατική ενός fit τρόπου ζωής, είτε όχι, αυτό τον καιρό το γυμναστήριο είναι πολύ πιθανό να αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς σου. Το bikini body είναι κάτι που σε απασχολεί και τα χρονικά περιθώρια είναι κάτι περισσότερο από στενά. Το πρόγραμμα λοιπόν, περιέχει εκτός από την διατροφή και γυμναστική γιατί ως γνωστόν αυτό είναι το δίδυμο της επιτυχίας. 

Ας εστιάσουμε λίγο στο γυμναστήριο και σε όσα πρέπει να κάνεις πριν και μετά από αυτό. Συγκεκριμένα, θα αναφερθούμε στο σάκο σου και στο νεσεσέρ που πρέπει να κουβαλάς. Μπορεί να σου ακούγεται υπερβολικό, αλλά η άσκηση έχει άμεση σχέση με την επιδερμίδα σου κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει αρχικά να την προετοιμάσεις και να την προστατεύσεις και στη συνέχεια να την καθαρίσεις και να την ενυδατώσεις. 

Πάμε λοιπόν, να δούμε τι πρέπει να έχει μέσα το νεσεσέρ του σάκου σου για το γυμναστήριο για άψογη επιδερμίδα και λαμπερό πρόσωπο το καλοκαίρι. 

Ντεμακιγιάζ
Ένα πακέτο μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ή ένα γαλάκτωμα είναι απαραίτητα πριν ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Χρειάζεσαι καθαρή επιδερμίδα με ανοιχτούς πόρους για να μπορεί να αναπνεύσει ενώ εσύ ασκείσαι.

Καθαρισμός I
Για να είσαι σίγουρη ότι έχει καθαρίσει εντελώς το πρόσωπό σου, καλό είναι να χρησιμοποιήσεις κι έναν αφρό ή ένα σαπούνι που θα απομακρύνουν κάθε ίχνος μακιγιάζ και θα απαλλάξουν την επιδερμίδα από τους ρύπους. 

Καθαρισμός ΙΙ
Μετά την προπόνηση κι αφού έχεις ιδρώσει αρκετά, πρέπει να καθαρίσεις ξανά το πρόσωπό σου, χρησιμοποιώντας ένα ήπιο σαπούνι. Έτσι, το πρόσωπό σου θα είναι έτοιμο να δεχθεί την περιποίηση και απαλλαγμένο από τις τοξίνες που έχουν απομακρυνθεί με τον ιδρώτα. 

Ενυδάτωση
Σειρά έχει η ενυδάτωση, απαραίτητο βήμα για μετά την άσκηση. Άπλωσε μία πλούσια ενυδατική στην επιδερμίδα σου αφού την έχεις καθαρίσει. Μετά από τόσο ιδρώτα, η απώλεια της υγρασίας πρέπει να αναπληρωθεί πίνοντας νερό αλλά και με μία ενυδατική κρέμα. 

L&L tip: Μην ξεχάσεις να έχεις πιασμένα τα μαλλιά σου ψηλά με ένα λαστιχάκι για να μην ακουμπούν στο πρόσωπό σου. Είναι πολύ πιθανό με την τριβή και τον ιδρώτα να προκληθούν κοκκινίλες και σπυράκια, αφού τα μαλλιά σου φέρουν πάνω τους καυσαέρια και ρύπους από την πόλη και δεν είναι ότι καλύτερο για την επιδερμίδα σου ακόμα κι αν έχεις λουστεί το προηγούμενο βράδυ.