Πένθος στην Πάτρα - Ολόκληρη πόλη αποχαιρετά τον Ηλία Παυλίδη - Σήμερα το στερνό "αντίο" λίγα μέτρα από το μαγαζί του γνωστού εμπόρου - ΦΩΤΟ

το συγκινητικό αντί του σάββα τζάκη

Μια θιλιβερή αναγγελία στο κατάστημα του Ηλία Παυλίδη, γνωστοποιεί ότι ο γνωστός και αγαπημένος έμπορος της Πάτρας ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι.

Ο Ηλίας Παυλίδης πάλεψε με τον καρκίνο ενώ "έσβησε" από ανακοπή καρδιάς. Διατηρούσε μαγαζιά με υποδήματα στην Πάτρα, σε Αίγιο, Αγρίνιο και Μεσολόγγι. Είχε διατελέσει πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων ενώ ήταν για πολλά χρόνια ισχυρό στέλεχος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας και μπροστάρης στις διεκδικήσεις των συναδέλφων του. 

Η κηδεία του θα γίνει σημεραΤρίτη 12 Ιουνίου 2018 στις 16.30 το απόγευμα από τον ιερό Μητροπολιτικό ναό Ευαγγελιστρίας στην οδό Μαιζώνος, λίγα μέτρα πιο μακριά από το μαγαζί του. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο Β' Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών στη Λεύκα.

ΣΟΚ στην Πάτρα - "Έφυγε" από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Ηλίας Παυλίδης - Για πολλά χρόνια στέλεχος του Εμπορικού Συλλόγου και πρόεδρος της Ομοσπονδίας

Γιώργος Ρώρος: "Φίλε Ηλία,εμείς θα σε θυμόμαστε δυναμικό, διορατικό, μαχητικό, ασυμβίβαστο..."

Πάτρα: Πελετίδης - Γεροπαναγιώτη για το θάνατο του Ηλία Παυλίδη

Η θλιβερή αναγγελία στο κατάστημα του Ηλία Παυλίδη- Θα του πουν το "αντίο" λίγα μέτρα πιο μακριά από το μαγαζί του

Το συγκινητικό αντίο του συνδικαλιστή και επί 18 έτη υπάλληλο του Ηλία Παυλίδη, Σάββα Τζάκη:

Διαβάστε επίσης