6 πράγματα που νομίζεις ότι του αρέσουν στο σεξ, αλλά... κάνεις λάθος

Μάλιστα, τον ξενερώνουν κιόλας!!!

Μπορεί τα αγόρια να είναι γενικότερα πιο απλά όντα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν και αυτά τις παραξενιές τους. Για παράδειγμα, μπορούσες ποτέ να φανταστείς, ότι υπάρχει πιθανότητα να κάνεις κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του σεξ που να τον ξενερώνουν μέχρι θανάτου; Και ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο; Να νομίζεις ότι γίνεσαι και σέξι! Εδώ σου έχω τα 6 βασικά,που δυστυχώς... δε θα έχουν το αποτέλεσμα που περίμενες. 

1. Οι υπερβολικές αντιδράσεις: Εντάξει δεν είπαμε να κάθεσαι σαν... μουγγοθόδωρος (ωραίο ε;) αλλά και να σηκώνεις τη γειτονιά στο πόδι, δεν είναι και το καλύτερο! Γενικά να ξέρεις ότι πιο πιθανόν να το βρουν ενοχλητικό, παρά σέξι.

2. Να μιλάς με μωρουδίστικη φωνή: Έλα τώρα, τόσο νάζι δεν ερέθισε ποτέ κανέναν.

3. Το... deep throating: Καλό είναι, αλλά να ξέρεις να το κάνεις. Αν είσαι άσχετη στην καλύτερη να χρειαστεί να νοσηλευτείς!

4. H συνεχής επανάληψη του ονόματός του: Εντάξει το ξέρει. Δε χρειάζεται να τον πρήξεις τον άνθρωπο.

5. Μάτια ερμητικά κλειστά: Ναι είπαμε να τα κλείσεις λιγάκι, για να δείξεις ότι ζεις τη στιγμή, αλλά βρε κορίτσι μου από ένα σημείο και μετά γίνεσαι και τρομακτική. Για όνομα του Θεού δηλαδή.

6. Τα σέξι εσώρουχα, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ: Εντάξει είσαι σέξι και αυτό φαίνεται. Αλλά καλό θα ήταν καμιά φορά να εμφανίζεσαι και λίγο πιο απλή. Δε χρειάζεται γενικά να είσαι υπερπαραγωγή κάθε φορά.