Ανάλογη της κατηγορίας η ενίσχυση των "κοκκινόμαυρων"

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Κώστας Μπακαλάρος στην εφημερίδα "Ο Κόσμος της Πάτρας", στο στρατόπεδο της αχαϊκής ΠΑΕ υπάρχει στάση αναμονής, ενώ μέσω των δηλώσεών του αναφέρθηκε και στη Συμμαχία.

Για την αναδιάρθρωση ανέφερε: «Συνεχίζουμε να είμαστε σε αναμονή. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αλλάξουμε κατηγορία και να αγωνιστούμε στη Super League αλλά και πιθανότητες να παραμείνουμε στην Football league. Ακόμα δεν ξέρουμε την κατηγορία και τον στόχο που θα έχουμε την νέα περίοδο. Δεν εξαρτάται από εμάς η αναδιάρθρωση της Super League. Το βέβαιο είναι ότι ανάλογα με την κατηγορία που θα αγωνιστούμε θα υπάρχει και η ανάλογη ενίσχυση».

Για την Παναχαϊκή Συμμαχία: «Η Παναχαϊκή Συμμαχία δεν είναι κλειστό club. Πάντα είμαστε ανοικτοί σε όποιον θέλει να συμμετέχει στο εγχείρημα και είναι ευπρόσδεκτος στην Συμμαχία. Όπου και αν βρίσκεται η ομάδα, όπου και αν αγωνιστεί την νέα περίοδο, η Παναχαϊκή είναι όλων. Η Παναχαϊκή ανήκει σε όλο τον κόσμο της και όχι μόνο σε εμάς που είμαστε στην Συμμαχία. Ανεξάρτητα ποιοι είναι στην διοίκηση η ιδέα της Παναχαϊκής είναι μία».

Πηγη: patragoal.gr

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ