Με τον δήμαρχο Πατρέων οι ποδοσφαιριστές-προπονητές Ελλάδας-Ισπανίας- ΦΩΤΟ

Τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, επισκέφθηκαν σήμερα, Σάββατο, το μεσημέρι, στο Δημαρχείο, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας και της Ισπανίας που το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας συναντήθηκαν στη μάχη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου,  το οποίο κατέκτησε η Εθνική Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος υποδεχόμενος τα μέλη των δύο αποστολών είπε: «Σας καλωσορίζουμε στην πόλη μας. Είμαστε χαρούμενοι που φιλοξενούμε δύο αθλητικές ομάδες, της Ελλάδας και της Ισπανίας, που δείχνουν ότι ξέρουν να αγωνίζονται χωρίς αντιθέσεις.

Αυτό στέλνει το μήνυμα ότι μπορούμε στον πλανήτη μας να συνεργαζόμαστε όλοι οι λαοί μεταξύ μας. Παράλληλα είστε παράδειγμα για όλα τα νέα παιδιά να ασχοληθούν και να  αναπτύξουν τις δυνατότητές τους στον αθλητισμό μακριά από τις εξαρτήσεις και τα ναρκωτικά».

Ο Κ. Πελετίδης μοίρασε αναμνηστικά δώρα στους προπονητές της Ελλάδας Ότο Ρεχάγκελ και Γιάννη Τοπαλίδη, και της Ισπανίας Άντονι Γκοϊκοετσέα και Αντόνιο Λόπεθ Ουφάρτ καθώς κα σε όλους τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού αγώνα των Legends 2004 με τους Spain National Team Legends στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (09/06, 21:00) κι αποτελεί το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της ημέρας, αλλά κι ένα από τα σπουδαιότερο της χρονιάς, παρά το γεγονός πως πρόκειται για φιλικό. Ο λόγος είναι φυσικά πως μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Ιατρών) και του Χαμόγελου του Παιδιού Πάτρας.

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος, Διοίκησης, Διονύσης Πλέσσας, Οικονομικών, Παναγιώτης Μελάς και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, Τάκης Πετρόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης