Με δάκρυα και απειλές η κηδεία της 13χρονης στην Άμφισσα - Μια σύλληψη για τη δολοφονία - ΒΙΝΤΕΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ TEMPO24.GR

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Σε κλίμα οργής και οδύνης η κηδεία της 13χρονης Ρομά, που έπεσε νεκρή σε καταυλισμό στην πόλη της Άμφισσας από τα πυρά επιχειρηματία που φέρεται ο δράστης της δολοφονίας και παραμένει άφαντος.

Το tempo24.gr και η Βικτωρία Δαράτου βρίσκονται στην περιοχή, καταγράφοντας τις σκηνές θρήνου για την οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού.

 

Στον καταυλισμό των ρομά το κλίμα είναι ηλεκτρισμένο. Μάλιστα, ανάμεσά τους υπάρχουν και φωνές οι οποίες ανεβάζουν τους τόνους λέγοντας ότι «θα καεί η πόλη μετά την κηδεία του παιδιού», όπως μεταδίδει το newsit.gr

Χθες για περίπου μισή ώρα εξαγριωμένοι Ρομά συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Άμφισσας κρατώντας ξύλα και ρόπαλα προκειμένου να ζητήσουν την απονομή δικαιοσύνης και την παραδειγματική τιμωρία του 34χρονου φερόμενου ως δράστη του εγκλήματος.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπάλληλος του επιχειρηματία, που κατηγορείται ως συνεργός στο έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος βρέθηκε μέσα στο αγροτικό του επιχειρηματία λίγη ώρα μετά τους πυροβολισμούς που στοίχισαν τη ζωή στη 13χρονη. Ρομά που άρχισαν να καταδιώκουν τον δράστη, μπορεί να μην κατάφεραν να πιάσουν τον ίδιο, ωστόσο εγκλώβισαν τον υπάλληλό του και του επιτέθηκαν.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο η αστυνομία και τον οδήγησε στο τμήμα. Θα ερευνηθεί αν βοήθησε τον φερόμενο ως δράστη στο έγκλημα. Μέχρι στιγμής ο ίδιος αρνείται τα πάντα, ενώ όπως λέει δεν γνωρίζει που μπορεί να έχει βρει καταφύγιο το αφεντικό του.

Διαβάστε επίσης