Αυτός είναι ο νέος τρόπος να εφαρμόσεις την μάσκαρα για πιο ανοιχτές και μεγάλες βλεφαρίδες

Λίγη μάσκαρα είναι απαραίτητη ακόμα και στο πιο απλό, καθημερινό μακιγιάζ

Ακόμα κι αν δεν κάνεις καθόλου μακιγιάζ, λίγη μάσκαρα μπορεί να τονίσει τις βλεφαρίδες και να αναδείξει τα μάτια σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί με μια κίνηση να αλλάξει όλη σου την όψη.

Στόχος οι μεγάλες, έντονες και διαχωρισμένες βλεφαρίδες που ενισχύουν την θηλυκότητα και σε κάνουν ακαταμάχητη

Έχετε νιώσει ποτέ ότι η εφαρμογή της μασκάρα με τον κλασικό τρόπο και το κανονικό βουρτσάκι είναι ανεπαρκής;

Οι βλεφαρίδες στεγνώνουν και στην συνέχεια «πέφτουν» κάνοντας τα μάτια να δείχνουν βαριά και κουρασμένα.

Ο νέος τρόπος να εφαρμόσετε την μάσκαρα είναι έξυπνος και πολύ απλός. Αυτό το tip φαίνεται ότι είναι ιδανικό όχι μόνο για να απλώσετε με ακρίβεια την μάσκαρα, αλλά και να κρατήσει τις βλεφαρίδες σας ψηλα. Πώς; Σίγουρα δεν είχατε ποτέ σας σκεφτεί να το κάνετε με πινέλο και μάλιστα το μικρό πινέλο σε σχήμα βεντάλιας.

«Επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο του προϊόντος», λέει η καλλιτέχνης make-up της NYC Justine Sweetman. «Μου αρέσει για μαλακές βλεφαρίδες με φυσική εμφάνιση ή ως φινίρισμα στις ψεύτικες». 

Το μόνο που εχετε να κάνετε είναι να χρωματίσετε την άκρη του πινέλου με υλικό από την αγαπημένη σας μάσκαρα. Στην συνέχεια εφραμόστε στις βλεφαρίδες από κάτω προς τα πάνω. 

Πράγματι το συγκεκριμένο πινέλο είναι τέλειο αφού απλώνει τη σωστή ποσότητα χωρίς να κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται υπερβολικές. Θα κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν πιο πλούσιες και ταυτόχρονα διαχωρισμένες χωρίς κόμπους, από την ρίζα ως τις άκρες.

Φανταστικό!