Στην Πάτρα το Σάββατο η Τένια Μακρή

για την παρουσίαση του βιβλίου "Τι θα κάνω μ' εσένα μαμά"

Οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος και το βιβλιοπωλείο Discover σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Τι θα κάνω μ' εσένα μαμά" της Τένιας Μακρή, στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό (Πεζόδρομος Ρήγα Φερραίου 106, Τηλ.:2610243000). H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου & Ώρα 20:00.

Το βιβλίο παρουσιάζουν:


Νατάσα Ράγιου, Δημοσιογράφος, π. Βουλευτής
Ελένη Ντάκου,  Ιδιοκτήτρια Εταιρείας Πολιτισμού & Επικοινωνίας Connections


Αποσπάσματα διαβάζουν:
Δήμητρα Θεοδωροπούλου, ηθοποιός
Φάνης Μεντζελόπουλος, Μαθητής Β' Λυκείου


Η Είσοδος είναι ελεύθερη

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Κατανοήστε τη μητέρα σας και γνωρίστε τον εαυτό σας

Ενοχή, τρυφερότητα, θυμό, αγάπη.

Κανείς άλλος εκτός από τη μητέρα μας δεν μπορεί να μας προκαλέσει όλα αυτά τα συναισθήματα ταυτόχρονα –γι’ αυτό και η σχέση μας μαζί της είναι ένας πραγματικός γρίφος που συχνά δυσκολεύει τη ζωή μας.

Μπορούμε, αλήθεια, ως ενήλικες να λύσουμε αυτόν τον γρίφο και να αποκαταστήσουμε την εικόνα της μητέρας μας έτσι όπως είναι, και όχι όπως την είχαμε σχηματίσει μέσα μας ως παιδιά;
Μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όποια τραύματα μας δημιούργησε η συμπεριφορά της και να έχουμε μια θεραπευτική επικοινωνία μαζί της;

Μέσα από τις αληθινές ιστορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο, η Τένια Μακρή προτείνει δέκα βήματα που θα σας βοηθήσουν να βάλετε τη σχέση με τη μητέρα σας σε μια νέα πολύτιμη διάσταση.

Θα την κατανοήσετε, θα τη συγχωρήσετε ίσως, και τελικά θα συμφιλιωθείτε και μ’ εκείνη και με τον εαυτό σας –κάτι που είναι κυριολεκτικά ανεκτίμητο.

 

Η Τένια Μακρή είναι οικογενειακή σύμβουλος και σύμβουλος σχέσεων, με σπουδές στην Κοινωνική Εργασία και την Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Μεταξύ άλλων, εργάστηκε στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στον τομέα της επαγγελματικής αποκατάστασης ατόμων με αναπηρίες και έχει διδάξει στο μεταπτυχιακό τμήμα της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας, σε σχολές γονέων. Είχε τη δική της τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο Άκουσέ με στο ΜΕGΑ, ενώ κατά καιρούς συμμετέχει σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έως τώρα έχει γράψει επτά βιβλία που έγιναν όλα best seller: Αγάπη με το ζόρι;, Γιατί σ’ αγαπώ;, 15+7 μαθήματα, βήματα για καλύτερες σχέσεις, Αφού αγαπιόμαστε γιατί δεν τα καταφέρνουμε;, Φτάνει μόνο η αγάπη;, Να γιατί σ’ αγαπώ και Απιστία.