Πάτρα: Νέα δήλωση Καραγεωργόπουλου για τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο - "Τραβηγμένα σενάρια επιστημονικής φαντασίας του Χόλυγουντ"

συνέχεια στο "σήριαλ"

Νέα δήλωση Καραγεωργόπουλου για τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας:


Επειδή το ψέμα και η συκοφαντία, γύρω από τα οικονομικά του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας έχουν υπερβεί ακόμα και τα πιο τραβηγμένα σενάρια επιστημονικής φαντασίας του Χόλυγουντ, με αποτέλεσμα να υφιστάμεθα, τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι συνάδελφοι μια άνευ προηγουμένου συκοφαντική και με διάρκεια επίθεση, δηλώνω δημόσια τα παρακάτω:
1. Από τα ΙΚΕΑ, το μοναδικό τιμολόγιο που είναι περασμένο και καταχωρημένο στην ΑΔΑΕ και στο λογιστικό πρόγραμμα του (διαλυμένου πλέον) λογιστηρίου του ΕΚΠ, είναι ένα παραστατικό προμήθειας παραβάν, τα οποία αγοράσαμε λίγο πριν τις ακυρωθείσες εκλογές του περασμένου Δεκεμβρίου. Το συνολικό δε κόστος ήταν ποσού 208,06€ + Φ.Π.Α. Καμία «ροτόντα από τα ΙΚΕΑ για το σπίτι συγκεκριμένου στελέχους - συνδικαλιστή» δεν προμηθεύτηκε και δεν πλήρωσε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.
2. Η οικονομική διαχείριση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, μέχρι και την ημέρα που έληξε η θητεία έγινε με όρους χρηστής φορολογικής και καταστατικής νομιμότητας.
3. Ζητάω να κληθεί άμεσα η Ελεγκτική Επιτροπή που διόρισε το δικαστήριο να διενεργήσει διαχειριστικό έλεγχο και να επανέλθει το (διαλυμένο) λογιστήριο του ΕΚΠ στην πρότερη κατάστασή του.
4. Την Πέμπτη 7.6.2018 και ώρα 19.00 καλώ όλα τα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης, παρουσία των μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής, να παραδώσω όσα προσωρινά το δικαστήριο διατάσσει και ε΄χω στην κατοχή μου. Χωρίς της έκδοση αυτής της προσωρινής διαταγής, για την αντιμετώπιση των κατεπείγουσων υποχρεώσεων του ΕΚΠ, ήταν αδύνατο να παραδώσω χρήματα και βιβλιάρια έτσι "στο πόδι".
5. Για όσα συκοφαντικά έχουν ειπωθεί - γραφεί - αναπαραχθεί σε βάρος μου, το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.
Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, απερχόμενου Ταμία του Εργατικού Κέντρου Πάτρας
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ