Συγκλονίζει ο αδελφός του συνταξιούχου ταχυδρόμου που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο: Αν γνώριζα, θα τον είχα καταγγείλει

Άγνοια για τις αποτρόπαιες πράξεις του πρώην συνταξιούχου ταχυδρόμου στη Ζάκυνθο δήλωσε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο αδελφός του, επισημαίνοντας ότι ο 70χρονος δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα στην κοινωνία του χωριού τους.

«Δεν έχω ιδέα γιατί ο ανιψιός μου σκότωσε τον πατέρα του. Δε μου είχε πει το παραμικρό. Δεν είχα καταλάβει τίποτα για κακοποίηση των παιδιών. Όσες φορές είχα πάει σπίτι του έβλεπα ότι τα αγάπαγε, τα περιποιόταν, τα τάιζε, τα φρόντιζε. Δεν είδα τίποτα το παράξενο».

Επιπλέον διέψευσε ότι τα παιδιά ήταν παραμελημένα και σε κακή κατάσταση, ωστόσο παραδέχτηκε ότι η Πρόνοια είχε επισκεφτεί προ διετίας το σπίτι του αδερφού του προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως τα ανίψια του ζούσαν σε κατάλληλες συνθήκες. Αναφερόμενος στον 26χρονο ανιψιό του, δήλωσε ότι του προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι τελευταία επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του πατέρα του, ενώ τόνισε πως εάν γνώριζε για την κακοποίηση που υφίσταντο τα παιδιά θα το είχε καταγγείλει.

«Τους τελευταίους τρεις μήνες ερχόταν συνέχεια στον πατέρα του. Δυο και τρεις φορές την εβδομάδα και καθόταν ώρες το απόγευμα. Δεν πήγαινα εγώ από εκεί να τους δω, αλλά έβλεπα το αυτοκίνητό του. Δεν ξέρω αν φοβόταν κάτι και τι ήταν αυτό. Γιατί δεν μου είπε ποτέ κάτι εμένα; Αν μου έλεγε θα πηγαίναμε μαζί να τον καταγγείλουμε. Δε χρειαζόταν να τον σκοτώσει».

Πηγή: Star.gr

Διαβάστε επίσης