Πάτρα: Το μεσημέρι το "αντίο' στον επιχειρηματία Ηλία Τοξαβίδη - Τι είχε συμβεί τέτοιες ημέρες πριν 35 χρόνια

στο πλευρό της εγγονής του Λίλυς την Κυριακή οι Πατρινοί

Στις 4 το μεσημέρι  θα τελεστεί η κηδεία του γνωστού εμπόρου της Πάτρας, ΗλίαΤοξαβίδη, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών, ενώ η  ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.

Ο Ηλίας Τοξαβίδης μαζί με τη σύζυγό του διατηρούσε επί σειρά ετών κατάστημα με είδη δώρων πολυτελείας στην οδό Ρήγα Φεραίου και Ασκληπείου. 

Ο εκλιπών μαζί με τη σύζυγο του Πόλυ είχαν αποκτήσει δυο παιδιά τον βασίλη, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Χάρβαρντ όπου ασχολείται με την ιατρική έρευνα, και τη Μαριάνα, αρχιτέκτων μηχανικός και στέλεχος της Διαχειριστικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 Τραγική ειρωνεία, το κατάστημα Τοξαβίδης είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά τέτοιες μέρες ακριβώς πριν από 35 χρόνια το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιούνιου του 1983.

Η οικογένεια του Ηλία Τοξαβίδη, σήμερα ετοιμάζεται να τον αποχαιρετήσει, ενώ την ίδια ώρα δεκάδες Πατρινοί βρέθηκαν και χθες στο πλευρό της οικογένειας καθώς περπάτησαν χθες Κυριακή στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου για την μικρή Λίλυ, την εγγονή του που αντιμετωπίζει σοβαρό προβλημα υγείας. Το 13χρονο κορίτσι  ζει στην Αμερική.

Πάτρα: Κύμα συμπαράστασης για την Λίλη Τοξαβίδη - Εκατοντάδες πέρασαν την Γέφυρα στέλνοντας μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε επίσης