Θαλάσσιο Μέτωπο: "Η ταν ή επί τας" Πελετίδη σε Παπανάτσιου - Το τελεσίγραφο του Δημάρχου και το κρίσιμο ραντεβού σήμερα στην Αθήνα

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Για τις 11 το πρωί της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη στην Αθήνα με την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, για το θέμα της παραχώρησης του Θαλάσσιου Μετώπου.

Η συνάντηση γίνεται μετά από αίτημα της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να συζητηθούν οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις επί του κυβερνητικού σχεδίου για την παραχώρηση της λιμενικής ζώνης, όπως τις έχουν επεξεργαστεί οι υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, στη βάση των προτάσεων που έχει αποστείλει η Δημοτική Αρχή στο Υπουργείο και έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Μάλιστα όπως έγραψε χθες το tempo24.gr, o κ. Πελετίδης έστειλε προς την Κυβέρνηση ηχηρό μήνυμα "τελεσίγραφο" πως δεν πρόκειται να να περιμένει άλλο για την οριστική απόδοση στο Δήμο του παραλιακού μετώπου. 

Πάτρα: Ποιο ...ηχηρό μήνυμα έστειλε ο Κώστας Πελετίδης στην κυβέρνηση για το Θαλάσσιο Μέτωπο- Άμεση απάντηση από Παπανάτσιου

Ετσι αφού εξέτασε την κατάσταση με τους συνεργάτες του αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, να στείλει μήνυμα πως εάν άμεσα δεν δοθούν οριστικές απαντήσεις, θα διακόψει κάθε δραστηριότητα στην συγκεκριμένη περιοχή. "Θα κατεβάσουμε διακόπτες ηλεκτρικού ρεύματος, θα κλείσουμε παροχές νερού, θα τερματίσουμε κάθε κίνηση", ήταν το μήνυμα που εστάλη στους υπουργούς. 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ