Πάτρα: Τι κρύβεται πίσω από την ένοπλη επίθεση σε βάρος 15χρονου - Νοσηλεύεται με σφαίρα στην πλάτη

το περιστατικό συνέβη στην πλατεία βουδ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κίνηση αντιποίνων φέρεται να είναι η ένοπλη επίθεση που δέχθηκε 15χρονος στην Πλατεία Βουδ στην Πάτρα. 

O 15χρονος, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με τη μητέρα του, που είναι ξένη υπήκοος, όπως έγραψε το tempo24.gr έχει βλήμα στην πλάτη από αεροβόλο όπλο και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα μαζί με έναν επίσης ανήλικο φίλο του, εμφανίστηκαν στην είσοδο νυχτερινού καταστήματος, το οποίο λειτουργεί στην Άνω πόλη  και επιχείρησαν να ζητήσουν εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη. Στο συγκεκριμένο κατάστημα εργάζεται η κοπέλα του 15χρονου. Προς στιγμή προκλήθηκε ένταση, ωστόσο οι δυο ανήλικοι αποχώρησαν από το σημείο και κατέληξαν στο σπίτι του ενός εξ αυτών όπου και παρέμειναν για λίγη ώρα.

Όταν ο 15χρονος έφυγε από το σπίτι και ενώ εκινείτο στο  ύψος της οδού Αναγνωστοπούλου, άκουσε έναν κρότο και στη συνέχεια ένα «κάψιμο» στην πλάτη.

Για την υπόθεση όπως έγραψε από χθες το βράδυ το tempo24.gr, έχουν γίνει γίνει τρεις προσαγωγές, ενώ ένας άνδρας οδηγείται στις αρμόδιες αρχές, ως κατηγορούμενος για τον πυροβολισμό.

Πάτρα: Σε εγχείρηση θα υποβληθεί o ανήλικος που πυροβολήθηκε στην πλατεία Βουδ- Έχει σφαίρα στην πλάτη- Τρεις προσαγωγές, ένας κατηγορούμενος