Πάτρα: Παρούσα η Δημοτική αρχή στη χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση - ΦΩΤΟ

"ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"

Στη χθεσινή, πανεργατική απεργία και συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο, έδωσε το παρόν η Δημοτική Αρχή, με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, Αντιδημάρχους, δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους.

dsc_1946.jpg

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος, είπε ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων και τα αιτήματά τους, για αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις. Την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων των μνημονίων. Κατώτερο μισθό 751 ευρώ. Να μη γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας. Την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών, της φοροληστείας και την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου.

Ο λαός της Πάτρας πρέπει να δώσει ηχηρή απάντηση και με την οργανωμένη παρέμβαση και τη συμμαχία του, να βάλει εμπόδια, να αναχαιτίσει, ακόμα και να αλλάξει συνολικά την πορεία των εξελίξεων.

Ως Δημοτική Αρχή, τόνισε, στηρίζουμε τον αγώνα για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Εξαντλούμε κάθε δυνατότητα για να πάρουν ανάσες τα φτωχά λαϊκά στρώματα, οι λαϊκές οικογένειες, οι άνεργοι που ζουν στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Συνεχίζουμε και οργανώνουμε νέα λαϊκή κινητοποίηση, στις 15 με 17 του Ιούνη, με αιτήματα «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα», «Κανένα λαϊκό σπίτι στο σφυρί». Με τη μαζική συμμετοχή και την αγωνιστική παρουσία δεκάδων φορέων, σωματείων και συλλόγων, με την κινητοποίηση εργαζομένων, ανέργων, νεολαίας, να γεμίσει η Πάτρα και οι γειτονιές της, να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά η φωνή των ανέργων και αυτών που πλήττονται από την σημερινή, αντιλαϊκή πολιτική.

dsc_1921.jpg

dsc_1927.jpg

 

Διαβάστε επίσης