Aπίστευτο: Εφοριακοί έκαναν για δύο ώρες τους πελάτες σε καντίνα στο Ρίο από τις 4 τα ξημερώματα, για να “πιάσουν” παρανομία για δύο σουβλάκια!

Τη ζέση των εφοριακών που έκαναν εμφάνιση τα ξημερώματα στο Ρίο στην Πάτρα, θα τη ζήλευε και ο υπουργός των Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 το κλιμάκιο των εφοριακών από Λευκάδα, το οποίο είχε έρθει στην περιοχή για ελέγχους ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, εμφανίστηκε σε καντίνα στην περιοχή του Ρίου στις 4.30 το ξημέρωμα. 

Με τάχα ανέμελη διάθεση, κάθισαν υποδυόμενοι τους πελάτες και περίμεναν  δύο ολόκληρες ώρες, προκειμένου να εμφανιστεί άλλος πελάτης, κανονικός αυτή τη φορά,  και να ¨τσιμπήσουν” τον καντινιέρη για παράβαση. 

Το έγκλημα από ό,τι μάθαμε, ήταν ότι τελικά ο ιδιοκτήτης της καντίνας, δεν έκοψε απόδειξη για δύο σουβλάκια, γεγονός που εντόπισαν οι δαιμόνιοι εφοριακοί και έτσι δεν πήγε άδικα η ολονυχτία στην καντίνα.

Έφυγαν μάλιστα ρίχνοντας πρόστιμο 250 ευρώ. Για δυο σουβλάκια… τα ξημερώματα. Δεν το λες και λίγο. 

Σία Αναγνωστοπούλου: Οι “βρώμικες δουλειές”

Πάτρα: Οι εξοντωτικές πιέσεις, τα έγγραφα και οι καταγγελλόμενες μεθοδεύσεις πίσω από τον αιφνίδιο θάνατο του ιατροδικαστή Γιώργου Σιώζου

Bianca Censori: Εμφανίστηκε με αποκαλυπτικό κορμάκι και προκάλεσε πανικό – «Ο Kanye την έντυσε ακριβώς όπως την Kim»

Βρετανία: Πολ Μάρσαλ, ο μεγιστάνας των «αντι-woke» μέσων ενημέρωσης

“Κάηκε” χθες η Πάτρα – Ποιες περιοχές είχαν την υψηλότερη θερμοκρασία ΠΙΝΑΚΑΣ

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 1-1: Γκέλα για τους «μερένγκες» στο ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο

Δικάζονται σήμερα αγρότες και εκπρόσωποι ΜΜΕ για τα μπλόκα – Κινητοποίηση έξω από τα δικαστήρια Αιγίου

EURO U21: «Απόλυτη» η Γερμανία, νίκησε με 2-1 και την Αγγλία – Τα ζευγάρια των προημιτελικών