Παραδοσιακό ουζερί "Πλατεία": Λαχταριστές σπιτικές συνταγές - Λατρέψαμε τα τυλιχτά ρολά κιμά, το μοσχάρι με τα κολοκυθάκια και τον καγιανά! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ!

Είναι σαν να τρως σπίτι σου! Λαχταριστές σπιτικές συνταγές, με αγνά υλικά πρώτης ποιότητας, θα βρεις μόνο στο Παραδοσιακό ουζερί "Πλατεία" στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου.

Στο αγαπημένο και γνωστό πλέον στέκι για καλό φατηγό, άριστους μεζέδες, καλό κρασί και φυσικά φιλικό περιβάλλον. 
Δοκιμάσαμε μερικές μόνο από τα σπέσιαλ πιάτα του καταστήματος, όπως ψαρονέφρι με ψητά λαχανικά, κολοκυθοκεφτέδες, ντοματοκεφτέδες, καγιανά, το μοσχαράκι με τα κολοκυθάκια, τον ρολό κιμά, τις πολυσαλάτες, τα γαβράκια και άλλα πολλά, λαχταριστά, μοναδικά πιάτα, όπως πάντα φροντίζει να έχει ο σεφ του καταστήματος!

Επίσης κάθε ημέρα, το  Παραδοσιακό ουζερί "Πλατεία" προτείνει και ένα διαφορετικό "Πιάτο Ημέρας"
 

Το παραδοσιακό ουζερί "Πλατεία", στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου συμπλήρωσε 1,5 χρόνο λειτουργίας και κατάφερε να γίνει όχι απλά το στέκι των πατρινών, αλλά να συγκεντρώνει καθημερινά στα τραπέζια του παρέες καλλιτεχνών, πολιτικών, ανθρώπων της τέχνης!

Ενα παρεϊστικο μεζεδοπωλείο που στον 1,5 χρόνο από την ημέρα που πρωτολειτούργησε μας κέρδισε με τους λαχταριστούς μεζέδες, τα ανεπανάληπτα μαγειρευτά φαγητά του, το καλό κρασί, το παραδοσιακό ούζο και τσίπουρο. 

Μα πάνω απ' όλα η "Πλατεία" κατάφερε να μαζέψει και πάλι τις συντροφιές των πατρινών, που ξέρουν πλέον που θα συναντηθούν με φίλους, γνωστούς, θα τσουγκρίσουν το ποτήρι τους και θα περάσουν όμορφες ώρες! 

 

Διαβάστε επίσης