Πάτρα: "Το Θέατρο Σκιών και τα παραδοσιακά ξεχασμένα επαγγέλματα” την Κυριακή

στις 8.30μμ στο θεατράκι της Μαρίνας

Η πόλη γιορτάζει, το Θέατρο Σκιών και ο παραδοσιακός Καραγκιόζης φοράνε τα γιορτινά τους και μας προσκαλούν αυτή την Κυριακή στις 3 Ιουνίου 2018 στις 8:30 μ.μ. στο θεατράκι της μαρίνας (Πάτρα) για να παρακολουθήσουμε την εορταστική εκδήλωση λήξης των μικρών καραγκιοζοπαιχτών που συμμετέχουν στο πολιτιστικό πρόγραμμα του Περί Σκιών .

Ο φετινός κύκλος για το Περί Σκιών που επιμελείται ο καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός ολοκληρώνεται. Μια θεατρική σεζόν όπου το εργαστήρι καλλιτεχνικής και δημιουργίας έκφρασης φτάνει στο τέλος παρουσιάζοντας στο κοινό “Το Θέατρο Σκιών και τα παραδοσιακά ξεχασμένα επαγγέλματα”.

Οι μαθητές όλων των τμημάτων του Περί Σκιών θα παρουσιάσουν αποσπάσματα παραστάσεων θεάτρου σκιών χαρίζοντας γέλιο, κέφι, χαρά και θεατρικές σκηνές αναδεικνύοντας τα παραδοσιακά ξεχασμένα επαγγέλματα όπως του γανωματή, γιαουρτά, παγοπώλη, παγωτατζή, καστανά, βαρκινά, γαλατά και πολλών άλλων που στιγμάτισαν μια άλλη εποχή.

Η εκδήλωση λήξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στις 8:30 μ.μ. στο θεατράκι της μαρίνας (Πάτρα) και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διαβάστε επίσης