Μποφόρ και καταιγίδες ανήμερα του Αγίου Πνεύματος - ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στην Κρήτη, με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα αναμένονται αύριο, Δεύτερα του Αγίου Πνεύματος.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια και στα υπόλοιπα κυρίως ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα εμφανίσει κάποια αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ  για τις επόμενες μέρες:
Τρίτη 29-05-2018

Καιρός: στα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. στην υπόλοιπη χωρά γενικά αίθριος και στην Κρήτη λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέταρτη 30-05-2018 και Πέμπτη 31-05-2018

Καιρός: γενικά αίθριος. τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοδυτικά ορεινά.

Άνεμοι: στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο την τέταρτη.

Παρασκευή 01-06-2018

Καιρός: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπού θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Σάββατο 02-06-2018

Καιρός:γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.

Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα βόρεια.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε επίσης