3 μυστικά ομορφιάς για υγιή επιδερμίδα καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης

Εσύ που ταξιδεύεις συχνά με αεροπλάνο, θα τα βρεις σωτήρια

Ξεκινάει καυτό τριήμερο και τι καλύτερο από ένα ταξιδάκι, μια ανάσα απόδρασης από την ρουτίνα της καθημερινότητας για λίγες μερούλες; Τίποτα. Αν ανήκεις στις τυχερές που έχουν ήδη κλείσει τα αεροπορικά τους εισιτήρια για κάποιον κοντινό προορισμό, σε ζηλεύουμε. Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία εκείνη που θα περάσει το τριήμερο σπίτι της, σε συμπονούμε. Σε όποια κατηγορία, όμως, κι αν ανήκεις θα πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά τα παρακάτω τρία μυστικά ομορφιάς γιατί καλοκαίρι έρχεται, όλο και κάπου θα πας και θα σου χρειαστούν.

Ενυδάτωσε τον οργανισμό σου (μην ξεχνάς το νεράκι σου)

Ιδιαίτερα αν η πτήση σου είναι πολύωρη θα πρέπει να έχεις φροντίσει να προμηθευτείς ένα μπουκαλάκι νερό παραπάνω. Επιπλέον, όταν το σώμα είναι ακίνητο, η διαδικασία της πέψης επιβραδύνεται με αποτέλεσμα να νιώθεις «βαριά» κάτι που δε βοηθάει και πολύ το ταξίδι σου.

Ενυδάτωσε το δέρμα σου (μην ξεχνάς τις κρέμες σου)

Και πάλι, τα πολύωρα ταξίδια χρειάζονται περισσότερη προσοχή στο θέμα ενυδάτωση. Φρόντισε να έχεις στην τσάντα σου το lip balm σου, την ενυδατική χεριών και την κρέμα προσώπου ώστε να αποφύγεις τυχόν ξηροδερμίες και αφυδατώσεις που ευνοούνται από το ψυχρό κλίμα της καμπίνας. Μόνο πρόσεξε να μην υπερβαίνουν τα 30ml (το κάθε μπουκαλάκι) για να μην στο κρατήσουν στο αεροδρόμιο.

Κάνε ασκήσεις

Επειδή προβλέπεται να μείνεις ακίνητη για πολλή ώρα, καλύτερα να ακολουθήσεις κάποιες ασκήσεις που θα συμβάλλουν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και την βελτίωση της όψης που θα έχει η επιδερμίδα σου όταν με το καλό προσγειωθείς. Προσπάθησε να κάνεις κυκλικές κινήσεις στα πέλματά σου (20 φορές το ένα, 20 το άλλο) και κυκλικές κινήσεις στους ώμους σου. Δε θα πιαστείς και θα διατηρήσεις ξεκούραστο το κορμί σου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ